ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ

Όλα τα βήματα για να έχεις λαμπερό πρόσωπο τη μέρα του γάμου σου!

Εκτός από όσα θα κάνεις την ίδια μέρα για να είσαι όμορφη και λαμπερή τη μέρα του γάμου σου, καλό είναι μερικούς μήνες πριν να ασχοληθείς εντατικά με την επιδερμίδα σου.

Πότε πρέπει λοιπόν να ξεκινήσει αυτή η προετοιμασία; Ιδανικά, έξι μήνες πριν από τον γάμο.

Τα βήματα:

-Έξι μήνες πριν από τον γάμο, κάνε έναν βαθύ καθαρισμό αν έχεις σπυράκια ή και απλό καθαρισμό. Έτσι, με δέρμα καθαρό θα μπορέσεις να ξεκινήσεις στο σπίτι το πρωτόκολλο που σου ταιριάζει. Καλό είναι η ρουτίνα σου πάντως να περιλαμβάνει έναν ορό με υαλουρονικό ή αντιοξειδωτικά το βράδυ και οπωσδήποτε αντηλιακό το πρωί.

-Αν έχεις ακμή, θα χρειαστούν δυο έως τρεις μήνες για να φύγουν τα σπυράκια με τη βοήθεια των φωτοδυναμικών θεραπειών. Εάν έχεις παλιές ουλές, η νέα τεχνολογία με fractional ραδιοσυχνότητες θέλει τέσσερις μήνες για να κάνει το δέρμα λείο.

-Έναν μήνα πριν από τον γάμο, κάνε ξανά τον βασικό καθαρισμό όπως και στην αρχή, για να μπεις στην τελική ευθεία. Αν έχεις ευαίσθητο δέρμα, τον τελευταίο μήνα μπορείς να ενισχύσεις την άμυνα του δέρματος και να διώξεις τις κοκκκινίλες κάνοντας κάθε εβδομάδα θεραπεία με aloe vera και υαλουρονικό.

-Η ενζυμικη θεραπεία με κολοκύθα, ανανά, παπάγια και μάνγκο τις δυο τελευταίες εβδομάδες θα κάνει το δέρμα απαλό και φωτεινό, ενώ είναι κατάλληλη για όλα τα δέρματα. Αν πάλι έχεις πανάδες, η θεραπεία με φερρουλικό οξύ είναι το απαραίτητο όπλο μέσα το καλοκαίρι για να σε προστατέψει από το οξειδωτικό στρες του ηλίου.

-Τις τελευταίες δυο μέρες, ψυχή και επιδερμίδα πρέπει να χαλαρώσουν.

– Μια μέρα πριν τον γάμο, μπορείς να κάνεις μια μάσκα ματιών, ειδικά αν υποφέρεις από μαύρους κύκλους ή νιώθεις ότι η κούραση των προετοιμασιών φαίνεται στο βλέμμα σου.

Σε κάθε περίπτωση, θυμήσου πως σε ένα ενυδατωμένο, λείο και υγιές δέρμα, το μακιγιάζ θα κρατήσει ώρες!

ΠΗΓΗ: queen.gr
To Top