ΠΑΙΔΙ

Καβάλα: Τρέχω μαζί με το σκύλο μου για τον μικρό Στράτο-Ραφαήλ

Την Κυριακή 8 Ιούλιου και ώρα 10:00 τρέχουμε με τους μικρούς μας φίλους, για να ενισχύσουμε την προσπάθειά του μικρού Στρατου-Ραφαήλ. Ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να στείλουμε όλη την θετική μας ενέργεια σε αυτόν τον άγγελο.

Μια συγκινητική πρωτοβουλία φιλοζωικών σωματείων της Καβάλας, με την υποστήριξη της Action Team, για την ενίσχυση της οικονομικής βοήθειας προς τον 9χρονο Ραφαήλ, ο οποίος δίνει ηρωική μάχη για τη ζωή του.

Φιλοζωία και βοήθεια προς τον συνάνθρωπο είναι έννοιες ταυτόσημες κι αυτό ακριβώς αποδεικνύει η πρωτοβουλία του Φιλοζωικού Σωματείου Καβάλας «ΑΙΣΩΠΟΣ», της Φιλοζωικής Ομάδας «Σε Προστατεύω» και της Action Team, οι οποίοι διοργανώνουν την Κυριακή 8 Ιουλίου 2018 στις 10:00, στο πάρκο Φαλήρου, τη γνωστή δράση «Τρέξε με τον σκύλο σου», προκειμένου να ενισχυθεί η προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για τον 9χρονο Στράτο-Ραφαήλ Μπίνη, ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή σε νοσοκομείο των ΗΠΑ.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε τα σκυλάκια σας, μικρά και μεγάλα και να «τρέξετε» δίπλα στον μικρό Ραφαήλ, ο οποίος έχει ανάγκη την έμπρακτη συμπαράσταση όλων.

Κόστος συμμετοχής: 5 ευρώ

Για όσους δεν μπορούν να παρευρεθούν υπάρχει και ο λογαριασμός της οικογένειας.

Τράπεζα Πειραιώς-
Αρ.Λογαριασμου 6201-142102-487
Κωδ. Swift ( bic) PIRBGRAA
IBAN GR 45 0171 2010 0062 0114 2102 487

Δικαιουχοι:Ευστράτιος-Ραφαηλ Μπινης
Ηλιοπούλου Στεφανια

Διαβάστε για την περιπέτεια του μικρού αγοριού, εδώ

To Top