ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τι είναι το Οrbiting και γιατί είμαι σίγουρη ότι συμβαίνει και σε σένα;

Το νέο trend στις… σχέσεις είναι σαφώς επηρεασμένο από τα social media

Τόσα χρόνια ξέραμε για το Ghosting, το οποίο είναι η κλασική εξαφάνιση ενός (άντρα συνήθως) χωρίς καμία απολύτως προειδοποίηση –και δεν εννοώ να τον έχουν απαγάγει εξωγήινοι-. Επειδή όμως το κεφάλαιο των σεξ και σχέσεων είναι ένας ζωντανός οργανισμός, και όπως μία κοινωνία, εξελίσσεται και αυτό, πλέον έχει καθιερωθεί μία… νέα συνθήκη κάπως πιο περίπλοκη, αλλά αρκετά συνηθισμένη.

Αγαπημένη μου φίλη ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το Orbiting, το οποίο αν σου εξηγήσω τι είναι, είμαι σίγουρη ότι πιθανότατα να σου συμβαίνει και αυτή τη στιγμή που μιλάμε.

Ξεκινάμε με την ιστορία: Γνωρίζεις αγόρι και σου αρέσει. Βγαίνετε και στη συνέχεια γίνεστε –σαφέστατα- φίλοι στα social media. To θέμα είναι ωστόσο, ότι έκτοτε οι επαφές σας κόβονται με αποτέλεσμα να μην μιλάτε καν! Παρόλα αυτά, εκείνος σου πατάει like σε ό, τι κι αν ανεβάσεις, ακόμα και την τρύπια σου κάλτσα, ενώ είναι πάντα μέσα στους 5 πρώτους που βλέπουν τα stories σου.

Με λίγα λόγια, είναι σε τροχιά γύρω από σένα, εξού και το όνομα, χωρίς ωστόσο να θέλει την παραμικρή επαφή! Κουλό; Αρκετά.

Οι λόγοι που μπορεί να συμβαίνει αυτό είναι οι εξής:

  1. Δε θέλει να έχετε επαφές, αλλά θέλει να διατηρήσετε μία κάποια σχεσούλα ώστε να μπορείτε να πείτε ένα γεια όταν βρεθείτε σε ένα μαγαζί!
  2. Υπάρχει πιθανότητα να μην ξέρει ότι εσύ… ξέρεις! Υπάρχουν πολλοί άντρες που δεν έχουν ιδέα από social media, τουλάχιστον όχι στο βαθμό που έχεις εσύ, με αποτέλεσμα να τα κάνουν όλα ασυναίσθητα.
  3. Σε κρατάει γιατί είσαι καλή γνωριμία. Είσαι τόσο φανταστική, που έχει ανάγκη να βλέπει τι κάνεις στη ζωή σου. Και πού ξέρεις; Ίσως κάποια στιγμή να του φανείς χρήσιμη.
ΠΗΓΗ: queen.gr
To Top