ΠΑΙΔΙ

Τα Musical Steps ταξίδεψαν μέχρι τ’ αστέρια!!

Τα αγαπημένα μας Musical Steps είναι γνωστό ότι μπορούν να ταξιδέψουν παντού, έτσι αυτή τη φορά βρέθηκαν και διασκέδασαν τους μικρούς μας φίλους στην 12η Αστροβραδιά στην Άνω Βροντού!

Το γνωστό Αγγλικό πρόγραμμα μουσικής εκπαίδευσης για βρέφη και νήπια, το οποίο ιδρύθηκε το 2002 και είναι πολύ διαδεδομένο στην Αγγλία, την Κύπρο και αλλού.  Στις Σέρρες συμμετέχουν παιδάκια από 4 μηνών μέχρι και 3 ετών. Σε άλλες χώρες, που είναι πιο διαδεδομένα ξεκινάνε από 6 εβδομάδων και φτάνουν μέχρι και 5 ετών.

Οι βραβευμένες αυτές μουσικές τάξεις, βοηθούν στην ανάπτυξη της επικοινωνίας, της γλώσσας, της ακρόασης, της δημιουργικότητας και της συνεργασίας των παιδιών αλλά και στην ανάπτυξη δεσμών μεταξύ του γονέα και του παιδιού. Τα μαθήματα γίνονται με όργανα μουσικής, σκηνικά, κίνηση, παιχνίδια και τραγούδια και δημιουργούν μια μαγευτική εμπειρία γεμάτη διασκέδαση, την οποία αγαπούν τα παιδιά αλλά και οι γονείς τους!

Η Σοφία Χαραλάμπους και τα Musical Steps ταξίδεψαν στο διάστημα με τον πύραυλο και είδαν μαζί με τους μικρούς της φίλους τα αστέρια και τους πλανήτες από κοντά…Ποιο θα είναι άραγε το επόμενο ταξίδι της;

To Top