ΠΑΙΔΙ

Τα Απολύτως Απαραίτητα Έπιπλα – Αξεσουάρ για το Βρεφικό Υπνοδωμάτιο

Η προσμονή του πρώτου παιδιού δημιουργεί μεγάλη χαρά, αλλά ταυτόχρονα και μια μικρή αγωνία που αφορά τα πράγματα που πρέπει να προμηθευτείτε για να καλύψετε τις ανάγκες του.

Ας δούμε λοιπόν ποια πράγματα είναι τα τελείως απαραίτητα που πρέπει να έχετε για να φροντίσετε το μωρό σας.

Κούνια Δεν θα μπορούσατε να παραλείψετε να προμηθευτείτε μια κούνια όπου το μωρό σας θα κοιμάται με ασφάλεια. Προμηθευτείτε μία που ανταποκρίνεται στην οικονομική σας δυνατότητα και τηρεί τις προδιαγραφές ασφαλείας.

Στρώμα Το στρώμα της κούνιας θα πρέπει να είναι σταθερό μέσα στην κούνια χωρίς να υπάρχουν κενά μεγαλύτερα από δύο δάχτυλα μεταξύ του στρώματος και της κούνιας. Επίσης πρέπει να είναι σταθερό. Να θυμάστε πως δεν ψάχνετε ένα στρώμα που θα μοιάζει με το δικό σας, αλλά ένα στρώμα που θα διατηρεί το σχήμα του και θα μένει επίπεδο.

Σεντόνια Θα πρέπει να έχει τουλάχιστον δύο σετ σεντόνια. Προμηθευτείτε ένα αδιάβροχο προστατευτικό υπόστρωμα. Έτσι θα εξασφαλίσετε πως  το στρώμα σας θα μείνει στεγνό αν το μωρό σας βρέξει το κρεβάτι.

Παπλώματα Θα χρειαστείτε ένα λεπτό πάπλωμα που προστατεύει το μωρό για να μη χτυπήσει στα κάγκελα της κούνιας και  πάπλωμα για να σκεπάζεται.

Σύστημα ενδοεπικοινωνίας Επενδύστε σε ένα σύστημα ενδοεπικοινωνίας με δύο δέκτες για να μπορείτε να παρακολουθείτε το μωρό σας. Τοποθετήστε τον ένα δέκτη στο δωμάτιό σας για το βράδυ και τον άλλο στην κουζίνα, στο καθιστικό  ή στο γραφείο σας κατά τη διάρκεια της μέρας.

Συρταριέρα Μια συρταριέρα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για να αποθηκεύετε εσώρουχα, κορμάκια, κάλτσες και πετσέτες για το μωρό σας.  Μπορείτε, μάλιστα, να βρείτε στο εμπόριο συρταριέρες που έχουν ενσωματωμένη αλλαξιέρα στο πάνω μέρος τους. Αυτές οι συρταριέρες  είναι ιδιαίτερα πρακτικές για να αλλάζετε το μωρό σας και θα σας βοηθήσουν πολύ – προτιμήστε τις!

ΠΗΓΗ: spirossoulis.com
To Top