ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Πίτα με Μανιτάρια και Καραμελωμένα Κρεμμύδια δια χειρός Νίκης Μερκούρη

Γράφει η Νίκη Μερκούρη / σεφ / nikhmerkoyrh@hotmail.com / facebook address

Μπαντζινα με μανιτάρια!!

 

Υλικά

  • 250 γραμ μανιτάρια διαφορά
  • 200 γραμ τυρί γραβιέρα
  • 2 κρεμμύδια μικρά
  • 1 κ σ βούτυρο
  • Λίγο κόκκινο κρασί
  • 1 κ σ ζάχαρη
  • 1/2 φλιτζάνι βαλσαμικο
  • 3 αυγά
  • 1 ποτήρι κρασιού γάλα
  • 1 ποτήρι αλεύρι

Εκτέλεση

Βάζουμε τα κρεμμύδια με βούτυρο, αλάτι, πιπέρι να μαλακώσουν και ρίχνουμε το κόκκινο κρασί. Μετά τη ζάχαρη, το βαλσάμικο και περιμένουμε λίγο, 7 λεπτά. Προσθέτουμε τα μανιτάρια ψιλοκομμένα και περιμένουμε για 10 λεπτά.

Χτυπάμε σε ένα μπολ αυγά, γάλα μετά τυρί και αλεύρι, αλάτι, πιπέρι. Αν την ψήσετε σε ταψί ρίχνετε το μίγμα μανιταριών στα αυγά και ανακατεύετε. Ψήνετε για 30 λεπτά στο φούρνο.

Ψήνουμε από τη μια πλευρά και από την άλλη και σερβίρουμε σε κομμάτια.
Καλή Επιτυχία !!!

 

To Top