ΟΜΟΡΦΙΑ

Μυστικά ομορφιάς για τις πολυάσχολες γυναίκες

Έξυπνα κόλπα για να είστε πάντα κομψές! Οι περισσότερες γυναίκες χρειάζεται να ξοδεύουμε ένα μεγάλο μέρος της μέρας μας για να φροντίσουμε τον εαυτό μας και να διασφαλίσουμε ότι είμαστε κομψές και περιποιημένες.

Με τις υποχρεώσεις να αυξάνονται κάθε μέρα στη δουλειά και στο σπίτι, είναι δύσκολο να βρούμε τον χρόνο ώστε να έχουμε μια τέλεια εμφάνιση.

Ευτυχώς υπάρχουν κάποια έξυπνα μυστικά ομορφιάς και κόλπα που μπορούν να μας βοηθήσουν να φαινόμαστε κομψές χωρίς να σπαταλήσουμε πολύ χρόνο!

1. Ένας απλός ψεκασμός με λίγο σπρέι για τα μαλλιά στο βουρτσάκι των φρυδιών μπορεί να τα βοηθήσει να μείνουν σταθερά όλη την ημέρα!

2. Τοποθετήστε μια οποιαδήποτε κάρτα πίσω από τις βλεφαρίδες σας πριν από την εφαρμογή της μάσκαρα για να κρατήσει μακριά τις μουντζούρες.

3. Κάντε το ψαλιδάκι των βλεφαρίδων πιο αποτελεσματικό, θερμαίνοντας το πριν την εφαρμογή με πιστολάκι.

4. Απλώστε λίγη βαζελίνη γύρω από τα νύχια σας πριν από την εφαρμογή του βερνικιού, έτσι ώστε να αποφύγετε τις μουντζούρες γύρω από το δέρμα και να έχετε ένα πιο καθαρό μανικιούρ.

5. Σώστε ένα σπασμένο κραγιόν θερμαίνοντας το κατεστραμμένο άκρο του με ένα πιστολάκι. Κολλήστε τα κομμάτια πίσω και αφήστε το στο ψυγείο όλη τη νύχτα για να ομογενοποιηθεί.

6. Βγάλτε τα φρύδια σας αμέσως μετά το ντους. Οι πόροι σας θα είναι πιο ανοιχτοί, γεγονός που καθιστά την όλη διαδικασία λιγότερο επώδυνη.

ΠΗΓΗ: gynaikamagazine.gr
To Top