ΟΜΟΡΦΙΑ

Λάδι κανέλας για κυτταρίτιδα

Στη συνέχεια θα μάθετε πως να φτιάξετε ένα λάδι με κανέλα για κυτταρίτιδα, το οποίο θα σας βοηθήσει να την μειώσετε αισθητά, αφήνοντας την επιδερμίδα σας λεία και λαμπερή.

Η κανέλα που είναι το βασικό συστατικό της σπιτικής αυτής συνταγής, πέρα από το υπέροχο άρωμα, έχει αποτοξινωτικές, θερμαντικές και αντισηπτικές ιδιότητες.

Θα χρειαστείτε:

– Ξύλα κανέλας
– Ελαιόλαδο ή αμυγδαλέλαιο
– 1 γυάλινο βάζο των 100 ml

Τρόπος παρασκευής: Αρχικά γεμίστε το βάζο με τα ξύλα κανέλας. Στη συνέχεια προσθέστε όποιο από τα λάδια προτιμάτε μέχρι να γεμίσει το βάζο και αφήστε το στον ήλιο για 3 εβδομάδες. Στο χρονικό αυτό διάστημα η κανέλα θα βγάλει τα ευεργετικά της συστατικά και θα αναμειχθούν με το λάδι, δημιουργώντας ένα οικονομικό και θαυματουργό λάδι κανέλας για κυτταρίτιδα.

Για την χρήση του δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε τα ξύλα κανέλας από το λάδι. Αφήνοντας τα μέσα, το λάδι κανέλας για κυτταρίτιδα γίνεται όλο και πιο ισχυρό.

Τρόπος εφαρμογής: Αφού κάνετε το μπάνιο σας, απλώστε μια ποσότητα από το λάδι για την κυτταρίτιδα με κανέλα στις προβληματικές περιοχές. Καθώς το απλώνετε, κάντε παράλληλα μασάζ με δυνατές κυκλικές κινήσεις για 10 λεπτά, έως ότου δείτε ένα ελαφρύ κοκκίνισμα της περιοχής.

Προσοχή: Μην το χρησιμοποιήσετε αν είστε αλλεργική στην κανέλα.

ΠΗΓΗ: beautetinkyriaki.gr
To Top