ΟΜΟΡΦΙΑ

Καφτάνια: 4 tips για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει

Τα καφτάνια αποτελούν κορυφαία επιλογή για το καλοκαίρι. Όταν για παράδειγμα, είσαι έτοιμη για την παραλία και έχεις διαλέξει το μαγιό, αναρωτιέσαι τι θα φορέσεις για να ολοκληρώσεις το λουκ. Η απάντηση είναι μπροστά σου, έτοιμη να σου λύσει τα χέρια: Καφτάνια, σε πολλά χρώματα ή ακόμα και σχέδια!

Πόσα καφτάνια όμως υπάρχουν στη ντουλάπα; Πολλές φορές δεν υπάρχει ούτε ένα. Ποτέ όμως δεν είναι αργά να ανανεωθεί η ντουλάπα σου, κάτι που άλλωστε σου αρέσει να κάνεις. Μπορείς να βρεις μεγάλη γκάμα καφτανιών χωρίς να είναι δύσκολα στην επιλογή χρώματος ή σχεδίου.

Το καλοκαίρι χρειάζεσαι ρούχα που να σου δίνουν all-day look. Με τα παρακάτω tips,  σου υποσχόμαστε ότι θα επιλέξεις το κατάλληλο καφτάνι

1. Μακριά καφτάνια

Αν νομίζεις πως όλα τα καφτάνια είναι μακριά, κάνε μία επιπλέον αναζήτηση στο Internet. Θα βρεις  διαθέσιμα σε διαφορετικά μήκη και κοψίματα, για όλα τα γούστα. Αν επιθυμείς ωστόσο να επιτύχεις το all-day look, επικεντρώσου σε μακρύ καφτάνι. Έτσι, θα μπορείς να το φορέσεις από το πρωί στην παραλία μέχρι το βράδυ για cocktail!

 2. Καφτάνια που ακολουθούν τα trends

Η ποικιλία και γκάμα των καφτανιών είναι μεγάλη. Αυτό δε σημαίνει ότι όλα είναι κατάλληλα για την εποχή, ούτε για το σκοπό που τα θέλουμε. Αναζήτησε τα τελευταία trends μέσα από και blogs έτσι ώστε να είσαι σίγουρη ότι θα κάνεις τη σωστή επιλογή.

3. Δείξε μου τα καφτάνια σου να σου πω ποια είσαι

Διαφανές, Μονόχρωμο, Boho ή δαντέλα; Ανάλογα το στυλ του καφτανιού, αλλάζει και η χρηστικότητα. Δοκίμασε κάτι απλό και μονόχρωμο για να μπορέσεις να το συνδυάσεις ευκολότερα. Μία καλή εναλλακτική ιδέα είναι να δοκιμάσεις κάτι extreme με minimal συνδυασμό σε ρούχα ή μαγιό, όπως η τουνίκ – καφτάνι από δαντέλα.

 4. Είναι πολλά τα καφτάνια

Αν δεν μπορείς να αποφασίσεις ποιο καφτάνι θέλεις, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς. Επίλεξε την τουνίκ – κιμονό από δαντέλα. Γιατί; Μπορείς να την μετατρέψεις εύκολα σε καφτάνι για all-day outfit ενώ αποτελεί μία από τις πιο classy & stylish επιλογές!

ΠΗΓΗ: misspinky.gr

To Top