ΟΜΟΡΦΙΑ

Καλό μήνα από το “Amabile Creations” και τις χειροποίητες δημιουργίες του

KΕΙΜΕΝΟ: ΣΕΛΒΙΡΑ ΤΑΛΙΟΥΡΙΔΟΥ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΑΚΗΣ

Αύγουστος…..ο μήνας των διακοπών, μήνας  ξεκούρασης και χαλάρωσης για πολλούς από εμάς και οι τελευταίες μας εξορμήσεις έχουν ήδη προγραμματιστεί. Στο Myselvi.gr νοιαζόμαστε και φροντίζουμε για την εμφάνιση σας και αποφασίσαμε να επισκεφθούμε το κατάστημα χειροποίητων κοσμημάτων, Amabile Creations στην οδό Π. Τσαλδάρη 10, στις Σέρρες όπου χειροποίητα κοσμήματα και αξεσουάρ συμπληρώνουν τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις.

Στο κατάστημα μας περίμενε η Έμμυ Ρουγκανάκου, ιδιοκτήτρια και δημιουργός όλων αυτών των υπέροχων χειροποίητων προϊόντων. Καπέλα, πέδιλα, μπουρνοζοπετσέτες, κολιέ, κοκκαλάκια, σκουλαρίκια….να μην ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις!!

“Η ενασχόληση μου με το χειροποίητο κόσμημα ξεκίνησε εδώ και 14 χρόνια, σπούδασα βέβαια μηχανικός, όμως η αγάπη μου για το χειροποίητο με οδήγησε να δημιουργήσω την πρώτη μου επιχείρηση στις Σέρρες το 2014 και δύο χρόνια αργότερα τη δεύτερη στα Χανιά.”, λέει και μου δείχνει τις τελευταίες δημιουργίες της που είναι οι μπουρνουζοπετσέτες!

“Εμπνέομαι κυρίως από τα υλικά που επιλέγω και δεν δημιουργώ περισσότερα από δυο κοσμήματα ή αξεσουάρ έτσι ώστε αυτή που το φοράει να ξεχωρίζει και να είναι μοναδική. Ξεκίνησα στην αρχή με κοσμήματα και σανδάλια πλέον όμως μπορώ να φτιάξω ό,τι μου ζητηθεί από καπέλα μέχρι παπιγιόν, ακόμα να στολίσω και ολόκληρο μυστήριο, όπως βάφτιση ή γάμο”, συνεχίζει καθώς κοιτάμε με θαυμασμό όλα τα ωραία προϊόντα του Amabile Creations.

 

Η Έμμυ δέχεται και μαζικές παραγγελίες για αυτούς που θέλουν να τους συνδέει κάτι ξεχωριστό. Συνηθισμένο φαινόμενο στο τέλος της σχολικής χρονιάς να ζητάνε οι καθηγητές μικρά δωράκια για τους μαθητές τους μέχρι και μαρτυρικά για βάφτιση. Δεν της έχουν ζητήσει να φτιάξει κάτι πολύ εξειδικευμένο, όμως η ίδια ανταποκρίνεται στις προκλήσεις αρκεί να της δείξεις αυτό που θέλεις και θα στο φτιάξει αμέσως.

Amabile Creations….όπως ακριβώς το περιγράφει η ιταλική αυτή λέξη….. “Αξιαγάπητες Δημιουργίες”… Ένα παραμυθένιο κατάστημα, που ανακαλύπτεις ακριβώς αυτό που σου ταιριάζει. Με την Ιωάννα διαλέξαμε τα σανδάλια μας για τις καλοκαιρινές μας βόλτες και ανανεώσαμε το ραντεβού μας στο Amabile Creations μόλις επιστρέψουμε από τις διακοπές μας.

Π. Τσαλδάρη 10, Σέρρες &

Χρυσ. Επισκόπου 4, Χανιά

facebook address: Amabile Creatios

To Top