ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Ετοιμάζεσαι να συγκατοικήσεις με το αγόρι σου; 10 μυστικά που εκείνος δε θα σου πει ποτέ

Όλα αυτά που τους παραξενεύουν και σκέφτονται αλλά δεν παραδέχονται. Το να συγκατοικεί ένα ζευγάρι πρώτη φορά με τον/την σύντροφο του είναι και για τους δύο μία πρωτόγνωρη εμπειρία. Ο ένας μαθαίνει ουσιαστικά τον άλλον, τα καλά του και τα κακά του, τις παραξενιές και τις συνήθειες του.

Πέρα όμως από τις ιδιαιτερότητες του κάθε ανθρώπου το κάθε φύλο έχει και αυτό τις δικές του κάνοντας το σύντροφο σου να απορεί ορισμένες φορές!

Αυτά είναι τα μυστικά των αντρών που συγκατοικούν με την κοπέλα τους:

-Δεν καταλαβαίνει πως έχει αλλάξει τόσο η λίστα με τα recommended του στο Netflix. Εάν εσύ έχεις αναλάβει το Netflix and chill όταν λείπει ο καλός σου σίγουρα η λίστα με τις προτεινόμενες σειρές και ταινίες  θα είναι αρκετά διαφορετική την επόμενη φορά που θα μπει στο λογαριασμό του.

-Τρώει κρυφά junk food πριν φτάσει στο σπίτι και δεν στο λέει (αλλά ούτε φέρνει σε εσένα) Προδοσία!

 -Έχει διαφορετική αίσθηση της καθαριότητας από εσένα και πολλές φορές του φαίνεται υπερβολικό όταν γκρινιάζεις για το πόσο βρώμικο είναι το σπίτι. Εκείνου του φαίνεται μια χαρά!

-Δεν είχε ιδέα πως χρειαζόσασταν μία νέα κουρτίνα, όταν όμως αγόρασες καινούργια τότε κατάλαβε πόσο είχε φθαρεί η προηγούμενη.

-Δεν έχει ιδέα γιατί χρειάζεσαι τόσα μαξιλάρια.

-Όμως απολαμβάνει όλες τις διακοσμητικές πινελιές που έχεις βάλει στο κρεβάτι σας.

-Ξέχασε όντως να βγάλει έξω τα σκουπίδια.

-Τον προβληματίζει το γεγονός ότι αγοράζεις τόσα τσιμπηδάκια για τα μαλλιά τα οποία βρίσκει παντού, αλλά και πως γίνεται να τα χάνεις συνέχεια.

-Έχει χρησιμοποιήσει τουλάχιστον μία φορά την οδοντόβουρτσα σου σε έκτακτη ανάγκη. Μπορεί και το σαμπουάν σου, και το αποσμητικό σου, και εκείνο το σαπούνι που του είπες να μην πειράξει.

ΠΗΓΗ: joytv.gr

To Top