ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις (21 έως 27 Μαΐου 2018)

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία, τηλ 6973 333377 ή με μνμ στο christinatantalidou@gmail.com

Ο ‘Ηλιος μπαίνει στο ζώδιο του Ερμή, τους Διδύμους και συνεργάζεται άψογα με τον Άρη, έτσι και εμείς θα προσεγγίσουμε τους στόχους μας, θα κλείσουμε συμφωνίες, κάνοντας όμορφα ξεκινήματα και κυρίως θα ξεκολλήσουμε. Είμαστε πιο ανάλαφροι, χωρίς βαρίδια και καταναγκασμούς.

Υστερόγραφο, δημοφιλή, το τρίγωνο Δία, Ποσειδώνα και φεύγουν εμμονές, αποκτάς εμπιστοσύνη και η Τύχη σε φλερτάρει επίμονα, μα δε φοβάσαι τίποτα;

Κριός

Κριέ α΄ δεκαημέρου, βοηθητικές οι μέρες για να ασχοληθείτε με την καθημερινότητα σας, να τακτοποιήσετε γραφειοκρατικές υποθέσεις και να κάνετε καινούργιες γνωριμίες που θα σας ανανεώσουν. Ασχοληθείτε με την δουλειά σας.  Κριός β΄ δεκαημέρου, ευνοείστε σε θέματα ερωτικά, συγχρόνως βάλτε στο πρόγραμμα την τακτοποίηση οικονομικών θεμάτων και πετάξτε οτιδήποτε δυσλειτουργικό. Κριός γ’ δεκαημέρου, επενδύστε περισσότερο σε επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες και αλλάξτε οπτική. Εκμεταλλευτείτε νέες γνωριμίες.

Ταύρος

Ταύρε α΄δεκαημέρου, μια νέα πηγή εσόδων θα σας λύσει πολλά προβλήματα και είναι καλές οι μέρες για να δείτε πιο σοβαρά οικονομικές εκκρεμότητες και να βγείτε κερδισμένοι. Αλλάζετε προς το καλύτερο.  Ταύρε β’ δεκαήμερου, ασχοληθείτε με τη σχέση σας, με το ταίρι σας και δείτε την προσωπική σας ζωή να απογειώνεται. Βέβαια, πάντα προσοχή σε καταχρήσεις.  Ταύρε γ’ δεκαημέρου, καλύτερες οι συνθήκες για τα εργασιακά σας θέματα, μπαίνετε σιγά σιγά και σε ένα πρόγραμμα συναισθηματικής ή διατροφικής αποτοξίνωσης, όπου και θα ανανεωθείτε ψυχολογικά. Πείτε ναι σε οικονομικές προτάσεις.

Δίδυμοι

Δίδυμε α’ δεκαημέρου, Χρόνια Πολλά, αρχίζει μια νέα γενέθλια χρονιά, όπου και επιβάλλεται να διώξετε κουρασμένες σχέσεις, σκέψεις και να κοιτάξετε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Νέα ξεκινήματα. Δίδυμε β’ δεκαημέρου, ευνοϊκές οι μέρες για να ασχοληθείτε με μια νέα εργασιακή σχέση που έχει προκύψει ή να ασχοληθείτε με το σπίτι σας και να διαμορφώσετε το χώρο σας, όπως ακριβώς το επιθυμείτε. Εκπλήρωση ονείρων. Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, βρείτε χρόνο ή ακόμα και τους κατάλληλους συνεργάτες για να προωθήσετε μια ιδέα σας ή να ολοκληρώσετε υποθέσεις που είχατε αφήσει μισοτελειωμένες. Αξιοποιείστε ποιοτικά τον χρόνο σας.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, είναι η περίοδος κατάλληλη για να βρείτε την ηρεμία σας, να χαλαρώσετε, επιλέγοντας μια δημιουργική απασχόληση και μπείτε σε φάση αναγέννησης, λέγοντας όχι σε αρνητικές σκέψεις ή ανθρώπους. Φτιάξτε ατμόσφαιρα..  Καρκίνος β’ δεκαημέρου, ένα όνειρο εκπληρώνεται, απρόσμενες χαρές από την επιτυχία των παιδιών σας, εάν είστε γονείς και γενικά αυτό το διάστημα, μπορείτε να ρισκάρετε και να περάσετε καλά. Kαρκίνος γ’ δεκαημέρου,  ανοίγει ο φιλικός σας κύκλος, θα κάνετε νέες γνωριμίες και πιθανόν να δεχτείτε ενδιαφέρουσες προτάσεις για να προχωρήσετε τα σχέδια σας. Επιτυχία σε συλλογική προσπάθεια.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, έχετε συνειδητοποιήσει, αποδεχτεί την δύναμη σας και είναι ιδανικές οι μέρες για να προωθήσετε τα σχέδια σας, να βγείτε από το «καβούκι» σας και να πείτε ναι, ακόμα και στον ξαφνικό έρωτα, που πιθανόν να σας χτυπήσει την πόρτα. Μην κλείνετε πόρτες.   Λέοντα β’ δεκαημέρου, ευχάριστα τα νέα για θέματα οικονομικά, που αφορούν κάποιο ακίνητο, κάποια ρύθμιση και γενικά θα είστε πολύ καλύτερα, ανακουφισμένοι από τα προβλήματα που σας είχαν ταλαιπωρήσει. Έχετε επιτυχία.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου, δεχτείτε νέες προτάσεις για να διαμορφώσετε διαφορετικά τον εργασιακό σας χώρο, ελάτε πιο κοντά με τους συνεργάτες σας και αξιοποιείστε τις γνωριμίες σας ή τα ταλέντα σας. Πείτε ναι σε νέες προτάσεις.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, επιτυχίες μέσα από επαγγελματικές συμφωνίες, είστε πολύ  κοντά στα όνειρα σας και θα προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες που θα σας τονώσουν ψυχολογικά, αλλά και οικονομικά. Ξεπεράστε τις συστολές σας. Παρθένε β’ δεκαημέρου, είστε σε καλή διάθεση, έχετε καταφέρει να βρείτε την ισορροπία σας και σιγά σιγά ξεκινάει ένας νέος κύκλος που θα σας απελευθερώσει από αναβολές και εμπόδια. Πιθανή μετακίνηση, προαγωγή. Παρθένε γ’ δεκαημέρου, ταξιδεύετε, δέχεστε προτάσεις για να πάρετε μια επιπλέον επιμόρφωση και να γίνετε καλύτεροι, έτσι ώστε να πετύχετε καλύτερα αποτελέσματα, αρπάζοντας ευκαιρίες και χωρίς να ακούτε τον περίγυρο σας. Ανοίξτε τους ορίζοντες σας.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, προσοχή μόνο σε οικογενειακές σχέσεις, καθώς θα προκύψουν εντάσεις για θέματα οικονομικά και πρέπει να πάρετε αποφάσεις και να δείτε τι πρέπει να κάνετε για να κλείσετε εκκρεμότητες. Ο έρωτας σας πλησιάζει.  Ζυγέ β’ δεκαημέρου, θετικές οι μέρες για να ικανοποιήσετε μια επιθυμία σας, εκμεταλλευτείτε την συγκυρία, όπου και μπαίνετε σε ένα νέο κύκλο ανθρώπων και κερδίστε τις εντυπώσεις. Εμπιστευτείτε την τύχη σας. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  θετικές εξελίξεις σε οικονομικά θέματα, βγείτε από τον φαύλο κύκλο και ψάξτε να βρείτε τρόπους βελτίωσης της οικονομικής σας κατάστασης. Δέχεστε προτάσεις.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, αφιερώστε χρόνο για να βγείτε από οικονομικά αδιέξοδα, τώρα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήστε εκκρεμότητες και έτσι θα μπορέσετε να αφοσιωθείτε σε ότι αγαπάτε. Βάλτε προτεραιότητες και μην παρασύρεστε από την ζωή των άλλων.   Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, ευνοϊκές εξελίξεις σε όλους τους τομείς, ξέρετε πως είστε στα καλύτερα σας και αξιοποιήστε ευκαιρίες για επαγγελματικές αλλά και ερωτικές προτάσεις.  Δεν πρέπει να παραπονιέστε. Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, διαδικαστικά, γραφειοκρατικά θέματα σας απασχολούν, αλλά έχετε την ευκαιρία να δοθεί λύση σε ένα πρόβλημα που σας απασχολεί. Χρηματοδοτήσεις, συνεργασίες, ασχοληθείτε με την επιχείρηση σας.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, καιρός ήταν, με τον Ήλιο στους Διδύμους, να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή, αλλά λίγο πιο σοβαρά και υπεύθυνα, μια που έχετε την ευκαιρία τώρα, να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Πιθανή σχέση, γνωριμία μέσα από το άμεσο περιβάλλον σας. Δείτε και τα οικονομικά σας. Τοξότη β’ δεκαημέρου, καλύτερη ψυχολογία, λύσεις βρίσκονται , όταν είστε, νιώθετε καλά και κανείς δεν μπορεί να διαταράξει την ησυχία σας. Εργασιακές εξελίξεις. Τοξότη γ’ δεκαημέρου, καλύτερη φυσική κατάσταση, ξεκινάτε έναν εναλλακτικό τρόπο διατροφή και είστε σε ψυχολογία ..γενικής αποτοξίνωσης. Προτάσεις για μια νέα πηγή εσόδων.

Αιγόκερος

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, καλές οι μέρες για να τονώσετε εργασιακές σχέσεις , να κάνετε βέβαια τις υποχωρήσεις σας, μην τα θέλετε όλα δικά σας και φτιάξτε, διαμορφώσετε το εργασιακό σας περιβάλλον, έτσι όπως το είχατε φανταστεί. Αγαπήστε τα σχέδια σας.  Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, θετικές οι μέρες για να ξεπεράσετε εμπόδια, ανοίγουν κλειστές πόρτες για εσάς, που συνεχίζετε να προσπαθείτε και ένα όνειρο ζωής φαίνεται να εκπληρώνεται. Είστε σε καλή ψυχολογία. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, ερωτικά ραντεβού, φλερτ, γνωριμίες με νεώτερα άτομα και γενικά είστε αποφασισμένοι ή τα φέρνει έτσι η ζωή..για να βγείτε από προσωπικά αδιέξοδα. Πιθανά κέρδη.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, αξιοποιείστε τώρα την ευκαιρία να περάσετε όμορφα, να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες και βγείτε έξω, κοινωνικοποιηθείτε. Τρέχετε αρκετά, αλλά θα νιώθετε όμορφα και αρκετά πιο δημιουργικοί. Ξαφνικές συναντήσεις.   Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, ευνοϊκές εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα, καθώς θα έχετε την ευκαιρία και μέσα από προσωπική δουλειά ή ακόμα και προσωρινή απασχόληση να καλύψετε τις ανάγκες σας. Οικονομική ανακούφιση. Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, ασχολείστε, περισσότερο με τα δικά σας,. αυτές τις μέρες, και έτσι μια πιθανή μετακόμιση, μετακίνηση θα σας δώσει την ευκαιρία να αλλάξετε τη ζωή σας.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, υπερδραστηριότητα , κινητικότητα, προβληματισμοί, αλλά και ένα συνεχές πήγαινε έλα με τους δικούς σας ανθρώπους, και η εβδομάδα έχει δράση , αλλά και αντίδραση..  Κάντε τις επαναστάσεις σας. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, είστε σαφώς ανεβασμένοι ψυχολογικά, πολλά πράγματα έχουν εξελιχθεί όπως τα θέλατε και ζείτε μια καλή περίοδος. Εκμεταλλευτείτε την τύχη σας. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, συζητήσεις γύρω από μια ιδέα , κάτι θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον, αυτήν την εβδομάδα και αλλάζετε τις προτεραιότητες σας.

To Top