ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις (29 Οκτωβρίου έως 04 Νοεμβρίου 2018)

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία, τηλ 6973 333377 ή με μνμ στο christinatantalidou@gmail.com

Σημαντική στροφή σε θέματα επικοινωνίας φέρνει ο Ερμής σε αδυναμία στον Τοξότη, με αποτέλεσμα να χειριζόμαστε το λόγο άτσαλα, με μια δόση περίεργης ειλικρίνειας και επειδή θα είμαστε αρκετά φλύαροι, θα εκτεθούμε και πέφτει αρκετό κουτσομπολιό και βγαίνουν τα  άπλυτα στη φόρα..

Γενικά η εβδομάδα έχει μια αισιοδοξία, μπαίνουμε σε πιο γρήγορους ρυθμούς, χωρίς καμία διάθεση να συνθηκολογήσουμε και να επιβραδύνουμε…ζητάμε την κάθαρση που θα μας απογειώσει και για αυτό θα έχουμε ρήξεις, χωρισμούς.

Υστερόγραφο. Δίας τρίγωνο Χείρωνας και το όνειρο γίνεται πραγματικότητα.. sorry, δεν αφορά όλους!!

(γεννημένοι γ’ δεκαήμερο, οι πλανήτες ή ωροσκόπο γύρω από  27η, 28η , 29η ζωδιακή μοίρα)

Κριός

Κριός α’ δεκαημέρου,  η μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, θα σας κάνει απίστευτα ρομαντικούς και ταξιδιάρηδες, καθώς ξεκινά μια περίοδος απελευθέρωσης και αναζητάτε τις συγκινήσεις και την περιπέτεια. Προσοχή σε οικονομικούς χειρισμούς και σε επιπόλαιες κινήσεις που μπορούν να σας κοστίσουν αργότερα. Κριός β’ δεκαημέρου, ασχοληθείτε με επαγγελματικά ζητήματα, μιλήστε με άτομα που έχουν να προτείνουν λύσεις για τα προβλήματά σας και διώξτε τη ρουτίνα που σας κουράζει και δεν μπορείτε να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Ερωτικές προτάσεις.  Κριός γ’ δεκαημέρου,  δεχτείτε με ευγνωμοσύνη το άγγιγμα του Δία-Χείρωνα, μπείτε ναι στην ηρεμία και σε μια προσωρινή απομόνωση και διώξτε τους αρνητικούς ανθρώπους από το περιβάλλον σας. Εργαστείτε με δυναμισμό και πείτε ναι στον εθελοντισμό.

Ταύρος

Ταύρε α΄δεκαημέρου,  η μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, είναι βοηθητική για να μιλήσετε για οικονομικά θέματα, να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες με Εφορίες, Δάνεια, γενικά μπορείτε να κάνετε σημαντικές επαφές και να προωθήσετε οτιδήποτε σας αγχώνει και δυσκολεύει το «πορτοφόλι» σας. Ερωτικές εκπλήξεις θετικές ή αρνητικές, ανάλογα με τον γενέθλιο χάρτη σας.  Ταύρος β’ δεκαήμερου, η ανάγκη σας να ξεχωρίσετε, να ακολουθήσετε τη μοίρα, το σχέδιο της ..ψυχής σας.. οδηγεί στο να βγείτε από τα ασφαλή όρια σας και καλό είναι που πειραματίζεστε με τις δυνατότητες σας. Άτομα από το εξωτερικό βοηθούν στην εξέλιξη σας. Ταύρε γ’ δεκαημέρου, δεχτείτε με ευγνωμοσύνη το άγγιγμα του Δία-Χείρωνα, και πείτε ναι , σε μια νέα γνωριμία, σε καινούργια ενδιαφέροντα, γενικά είναι μια περίοδος, όπου νιώθετε μια γαλήνη μέσα σας, για να τολμήσετε και να βγείτε από αδιέξοδα. Τύχη μέσα από συλλόγους και οργανώσεις.

Δίδυμοι

Δίδυμε α’ δεκαημέρου, η μετακίνηση του Ερμή, στο ζώδιο του Τοξότη , απέναντι σας, αφορά κυρίως τις προσωπικές σας σχέσεις, και πρέπει να δώσετε προτεραιότητα σε συντροφικές σχέσεις , έτσι ώστε να λυθούν παρεξηγήσεις και να ξεπεράσετε τα προβλήματά σας. Βιαστείτε να μπείτε στην θέση του συνομιλητή σας.  Δίδυμε β’ δεκαημέρου, μέρες προβληματισμού για τα οικονομικά κυρίως ζητήματα, καθώς συνεχίζονται οι παρεμβάσεις τρίτων, για το πως διαχειρίζεστε το χρήμα και γενικά τα αποκτήματα σας, και νιώθετε ότι πρέπει να μειώσετε την ένταση και να πείσετε τους γύρω σας.  Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, δεχτείτε με ευγνωμοσύνη το άγγιγμα του Δία-Χείρωνα, για να μπείτε σε ένα νέο εργασιακό περιβάλλον, να θεραπεύσετε ανασφάλειες και να αναγνωριστούν τα ταλέντα σας. Αποφύγετε εκρήξεις και εντάσεις.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου,  η  μετακίνηση του Ερμή , στο ζώδιο του Τοξότη, φέρνει συζητήσεις και επαγγελματικές προτάσεις, καθώς θέλετε και εσείς να διεκδικήσετε ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον και συναντάτε παλιούς γνωστούς , όπου και θα ανταλλάξετε ιδέες και θα μιλήσετε για δουλειά. Φλερτ, ρομαντικές συναντήσεις ευνοούνται. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, συμβαίνουν αρκετά πράγματα γύρω από τις σταθερές σας σχέσεις και συνεργασίες, και έτσι αναγκάζεστε να πάρετε αποφάσεις ή να αποδείξετε ότι δεν τρομάζετε από τις αλλαγές που βιώνετε. Αξιοποιήστε στο έπακρο τις γνωριμίες σας.  Kαρκίνος γ’ δεκαημέρου,  δεχτείτε με ευγνωμοσύνη το άγγιγμα του Δία-Χείρωνα, για να συνειδητοποιήσετε τις ανάγκες σας , αλλά και το περιβάλλον σας, μπορείτε να αποδεχτείτε τους άλλους, έτσι, όπως είναι με τα ελαττώματα τους και να ξεφύγετε από εξιδανικεύσεις. Κέρδη από τυχερά παιχνίδια.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, η μετακίνηση του Ερμή, στο ζώδιο του Τοξότη,  ευνοεί τα ερωτικά σας ζητήματα, και σε περίπτωση που έχετε βαλτώσει και δεν βλέπετε να αλλάζει η καθημερινότητα σας, τώρα θα μπείτε σε φάση θετικών εξελίξεων και θα νιώσετε επιθυμητοί και σίγουροι για τον εαυτό σας. Επαφές με νεώτερα άτομα και συνομιλίες για επιχειρηματικά σχέδια. Λέοντα β’ δεκαημέρου,  έχετε μια έντονη καθημερινότητα, πρέπει να εξυπηρετήσετε άτομα που σας έχουν ανάγκη και γενικά νιώθετε ότι πρέπει να ξεπεράσετε τον εαυτό σας και να ικανοποιήσετε το περιβάλλον σας. Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  δεχτείτε με ευγνωμοσύνη το άγγιγμα του Δία-Χείρωνα, για να φτιάξετε το καταφύγιο σας, μια ερωτική φωλιά και εμφανίζονται πρόσωπα, που σας αλλάζουν την ψυχολογία, αλλά και τις συνθήκες της ζωής σας. Πείτε ναι στην χαρά και στην αισιοδοξία.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, η μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, φέρνει λύσεις σε οικογενειακά ζητήματα, και αυτό θα αγγίξει και την επαγγελματική σας ζωή, ωστόσο κινηθείτε γρήγορα, αποφασιστικά και κλείστε συμφωνίες, που συζητάτε εδώ και καιρό. Μην μπαίνετε σε αναθεωρήσεις.   Παρθένε β’ δεκαημέρου, τολμάτε να πειραματίζεστε με το αντίθετο φύλο, εδώ και καιρό βγήκατε από την ασφαλή σας ζώνη, και βέβαια είναι απαραίτητο να διαχειριστείτε τις επιλογές σας με μέτρο και χωρίς να πέφτετε σε αντιφάσεις. Δύσκολες αποφάσεις, που αργείτε να πάρετε. Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  δεχτείτε με ευγνωμοσύνη το άγγιγμα του Δία-Χείρωνα, για να πραγματοποιήσετε όνειρα ζωής, τη δική σας επαγγελματική στέγη και αναγνώριση μέσα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αγορά ενός ακινήτου ή ακόμα και την επισημοποίηση μιας σχέσης. Οικονομική εύνοια.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, ευνοεί τις αγορές, συζητήσεις για μια νέα θέση εργασίας και γενικά θα βρεθείτε με κόσμο, όπου μπορείτε με ευκολία να προωθήσετε τα όνειρα σας. Φλερτ, επιστροφή σε παλιές σχέσεις. Ζυγέ β’ δεκαημέρου, μια εβδομάδα, σε επανάληψη, καθώς ξέρετε πλέον ποιες είναι οι υποχρεώσεις σας, τι πρέπει να κάνετε για να ευχαριστήσετε το περιβάλλον σας και βέβαια αυτό σημαίνει ότι καταπιέζετε αρκετά τον εαυτό σας. Ωστόσο, μπορείτε να ορίσετε βασικές προτεραιότητες.  Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  δεχτείτε με ευγνωμοσύνη το άγγιγμα του Δία-Χείρωνα, έχετε τη δυνατότητα να καλύψετε με ευκολία τις οικονομικές σας υποχρεώσεις. λαμβάνετε χείρα βοηθείας, και πραγματικά θα ανακουφιστείτε. Ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση σας.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, σας βοηθάει να κάνετε όλες τις απαραίτητες επαφές, για να κερδίσετε μια νέα πηγή εσόδων, και δυναμικά θα αυξήσετε τα έσοδα σας. Βέβαια, τα έξοδα θα τρέχουν.. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, η αφοσίωση σας σε ένα συγγενικό σας πρόσωπο, διαταράσσει αρκετά τις ισορροπίες σας και ενώ, εισπράττετε επιτυχία και αναγνώριση, δεν μπορείτε να χαλαρώσετε και παραμένετε προβληματισμένοι. Καρμικές γνωριμίες εν όψει..  Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου,  δεχτείτε με ευγνωμοσύνη το άγγιγμα του Δία-Χείρωνα, καταπληκτικές μέρες για να βγείτε από τη μοναξιά, και να γνωριστείτε με το άλλο σας μισό.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, η μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο σας, βελτιώνει την ψυχολογία σας, με χαμόγελο θα αντιμετωπίζετε τις «δυσκολίες» της ζωής και γενικά προετοιμάζεστε να φιλοξενήσετε τον Δία, έτσι έχετε όλη την καλή διάθεση να συγχωρέσετε και να προχωρήσετε παρακάτω. Περίοδο επαφών και μετακινήσεων.  Τοξότη β’ δεκαημέρου, είστε γενικά σε καλή διάθεση, ωστόσο υπάρχει ένα οικονομικό παρασκήνιο, που σας παιδεύει , εδώ και πολύ καιρό , και πρέπει να βάλετε προτεραιότητες.  Τοξότη γ’ δεκαημέρου, δεχτείτε με ευγνωμοσύνη το άγγιγμα του Δία-Χείρωνα για να βγείτε από προσωπικά αδιέξοδα, μια νέα γνωριμία θα σας ανανεώσει ψυχικά και θα μπορέσετε να θεραπευτείτε από το παρελθόν. Οικονομική τύχη , πιθανή κληρονομιά.

Αιγόκερος

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, η μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, φέρνει μυστικές επαφές, θα προχωρήσετε σε μυστικές συμφωνίες, θα δείτε κόσμο, όπου και συζητάτε μια επαγγελματική πρόταση , γενικά όμως κάνετε κρυφές συναντήσεις, χωρίς όμως να πάρετε αποφάσεις. Σκέφτεστε αρκετά το «μέλλον». Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, δυναμικά χειρίζεστε τον ανταγωνισμό, που συναντάτε μέσα στις προσωπικές, αλλά και επαγγελματικές σχέσεις, και αυτό και μόνο, φέρνει εντάσεις,  ωστόσο είστε αποφασισμένοι να πετύχετε και να βάλετε όρια σε ενοχλητικές συμπεριφορές. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, δεχτείτε με ευγνωμοσύνη το άγγιγμα του Δία-Χείρωνα, έτσι ώστε να αναπτύξετε τον φιλικό σας κύκλο, να αποκτήσετε τους προσωπικούς σας θαυμαστές, και να αφοσιωθείτε σε μια συλλογική προσπάθεια.  Ερωτική σχέση που ανθίζουν σε φιλικές παρέες.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, η μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, φέρνει εξωστρέφεια, δημιουργικές ιδέες , έχετε όλη την καλή διάθεση να προχωρήσετε σε νέες γνωριμίες, να ανοίξετε τον κύκλο σας και επικεντρώνετε την προσοχή σας σε προσωπικές ανάγκες, δίνοντας προτεραιότητα στον εαυτό σας. Μεγάλη εύνοια σε δημόσιες σχέσεις.  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, εδώ και καιρό έχετε θέσει κρίσιμα ερωτήματα στους σημαντικούς άλλους, ή αναρωτιέστε για την εξέλιξη μιας προσωπικής σας σχέσης, φαίνεται όμως ότι βασανίζεστε εσωτερικά, και δεν είστε ακόμα έτοιμοι να πάρετε γενναίες αποφάσεις. Πολλά πράγματα κρύβετε κάτω από το ..χαλί. Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, δεχτείτε με ευγνωμοσύνη το άγγιγμα του Δία-Χείρωνα, για να βρείτε την κάθαρση και να θεραπευτείτε από δυσλειτουργικές επαγγελματικές σχέσεις, προχωρώντας ένα βήμα παρακάτω, και μπαίνοντας σε ένα καινούργιο σχήμα, όπου και θα ξεχωρίσετε για τις ικανότητες σας. Φεύγει κάθε μορφής στασιμότητα.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, η μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, σας ωφελεί σε επαγγελματικά ζητήματα,καθώς θα ακουμπάει το ζενίθ του ωροσκοπίου σας, και είστε απόλυτα έτοιμοι να ξεπεράσετε φόβους για το παιχνίδι του ανταγωνισμού και να βγείτε μπροστά, έχοντας κερδίσει την πολυπόθητη αναγνώριση. Ευνοείστε και σε οικονομικές, εμπορικές συναλλαγές. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, έχετε αποφασίσει να επενδύσετε σε φιλικές σχέσεις, σε οικεία πρόσωπα, για να τρέξετε ..τα σχέδια σας και αποδίδουν οι προσπάθειες σας, και το αποτέλεσμα πραγματικά εντυπωσιάζει. Ερωτικές προτάσεις σας ανανεώνουν. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, δεχτείτε με ευγνωμοσύνη το άγγιγμα του Δία-Χείρωνα και θα ζήσετε ένα θαύμα στην προσωπική σας ζωή, περνάτε ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα και συμμετέχετε σε δυνατές οικονομικές συμμαχίες.   Τρυφερότητα και ρομαντισμός σε ήδη υπάρχουσες σχέσεις.

To Top