ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις (02 έως 07 Οκτωβρίου 2018)

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία, τηλ 6973 333377 ή με μνμ στο christinatantalidou@gmail.com

Ο Πλούτωνας σε ορθή φορά, στον Αιγόκερω, ταρακουνά το έδαφος, συνειδητοποιείς ότι πρέπει να παλέψεις, να συγκρουστείς, να βγεις από τα όρια σου και τελικά να ξεπεράσεις ότι σε έχει πονέσει, μπλοκάρει και είσαι ακόμα πίσω.

Υστερόγραφο, Αιμοβόρα η θέση της Αφροδίτης στον Σκορπιό, φαντάσου τώρα που γυρνάει φαινομενικά ανάδρομη, αχ τι έχει να γίνει …μαζεύεις μέσα σου, θυμώνεις, παρεκτρέπεσαι, όμως κανείς δεν καταλαβαίνει τι περνάς, καθώς είσαι ηφαίστειο που δήθεν δεν ξυπνά..αλλά εσύ έχεις τα σχέδια σου.. Αποκαλύψεις, απιστίες ή απάθεια που ραγίζει καρδιές..

Ερμής τετράγωνο με Πλούτωνα  3.10

Πλούτωνας σε ορθή φορα 1/10

Αφροδίτη ανάδρομη στον Σκορπιό έως

Κριός

Κριός α’ δεκαημέρου, εκμεταλλεύσου αυτές τις μέρες για να επαναξιολογήσεις κυρίως την στάση σου, απέναντι στις επιθυμίες σου, να εξετάσεις το ενδεχόμενο της εμπλοκής σου, σε ένα επικίνδυνο ερωτικό τρίγωνο, και πραγματικά για να αναγνωρίσεις τυχόν προσωπικές εμμονές και να κάνεις, πρώτα απ΄όλα, κρίσιμα εσωτερικά ξεκαθαρίσματα. Οικονομικές πιέσεις αναμένονται και προσπάθησε να είσαι συνεπής με τις υποχρεώσεις σου.    Κριός β’ δεκαημέρου,  ο Πλούτωνας σε ορθή φορά, στον Αιγόκερω, σε κάνει πιο δυνατό, επιτέλους θα ξεφοβηθείς και θα αντιμετωπίσεις πιθανές ίντριγκες ή πισώπλατα μαχαιρώματα μέσα στον επαγγελματικό χώρο και φαίνεται να σε ελκύει ένα καινούργιο άτομο, που θα αποδειχτεί ικανό,  και έτοιμο να σε διεκδικήσει. Προσοχή μόνο σε λεκτικές αντιπαραθέσεις.   Αφροδίτη ανάδρομη, ετοιμάσου για ερωτικά πισωγυρίσματα.  Κριός γ’ δεκαημέρου,  ο Ερμής περνά γρήγορα στο δικό σου δεκαήμερο, οπότε έχεις την δυνατότητα να γίνεις πιο διπλωμάτης, να αναπτύξεις τις κοινωνικές σου δραστηριότητες και να επενδύσεις σε νέες γνωριμίες. Καλή περίοδος για διαπραγματεύσεις.

Ταύρος

Ταύρε α΄δεκαημέρου, εκμεταλλεύσου αυτές τις μέρες, για να τα πεις λίγο με τον εαυτό σου, καθώς θα ζήσεις ένα  φρένο σε συναισθηματικές ιστορίες, πιθανές καθυστερήσεις σε συμφωνίες με συνεργάτες, και γενικά θα δεχτείς πίεση από οικεία άτομα,και θα είσαι αρκετά προβληματισμένος και αρκετές φορές θα νιώθεις άβολα. Ωστόσο, είναι καιρός να επανεξετάσεις όλες τις φιλικές, συντροφικές σχέσεις.    Ταύρος β’ δεκαήμερου, ο Πλούτωνας σε ορθή φορά στον Αιγόκερω, φέρνει εξελίξεις σε νομικά ζητήματα, που πιθανόν να είχαν κολλήσει, είσπραξη χρημάτων από δανεισμό ή διατροφές,  και σου δίνετε η δυνατότητα να διεκδικήσεις μια προαγωγή, ή μετακίνηση, όπου και θα εξελιχθείς δυναμικά. Σπουδές, επαφές με το εξωτερικό, ευνοούνται. Αφροδίτη ανάδρομη στον Σκορπιό, άρχισε να παρακολουθείς το ταίρι σου.  Ταύρε γ’ δεκαημέρου,  ο Ερμής τρέχει γρήγορα στο δικό σου δεκαήμερο, οπότε και εσύ, πρέπει να συμπεριφερθείς έξυπνα, αρκετά πιο διπλωματικά στον εργασιακό σου χώρο, να κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου, ώστε να φανείς αντάξιος των προσδοκιών των ανωτέρων σου, καθώς έτσι θα εξασφαλίσεις μια καλύτερη θέση στο μέλλον. Εν τω μεταξύ, ασχολείσαι αρκετά με θέματα καθημερινότητας.

Δίδυμοι

Δίδυμε α’ δεκαημέρου, εκμεταλλεύσου αυτές τις μέρες για να αντιμετωπίσεις πιθανά προβλήματα που έχουν προκύψεις μέσα στο εργασιακό σου χώρο, μπορείς και να επιστρέψεις σε μια χλιαρή κατάσταση, όχι τόσο θετική για την επαγγελματική σου εξέλιξη και νιώθεις ότι ανατρέπονται οι ισορροπίες. Θέματα φυσικής κατάστασης επανέρχονται. Δίδυμε β’ δεκαημέρου, ο Πλούτωνας σε ορθή φορά στον Αιγόκερω, θα σε κάνει πιο σχολαστικό με τα οικονομικά σου, πιθανόν να πέσεις με τα μούτρα σε φορολογικές, κληρονομικές υποθέσεις και θέλεις να ξεκαθαρίσεις το πεδίο, για να ξέρεις τι έχει το ταμείο σου και πως μπορείς να το διαχειριστείς. Αφροδίτη ανάδρομη στον Σκορπιό, μήπως το έχεις παρακάνει με τις καταχρήσεις;  Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, ο Ερμής στον Ζυγό,επηρεάζει γρήγορα στο δικό σου δεκαήμερο και είναι καλό σημάδι, για ερωτικές υποθέσεις, πιθανόν να μιλήσεις με το ταίρι σου, έχεις την δυνατότητα να κάνεις κάποια ταξιδάκια, να περάσεις όμορφα και να ξεφύγεις από την καθημερινότητα. Ευχάριστες ρομαντικές στιγμές.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, εκμεταλλεύσου αυτές τις μέρες, για να αξιολογήσεις την ερωτική σου συμπεριφορά, καθώς είσαι έτοιμος να δεχτείς  ερωτικές επιστροφές,  και γενικά θα ασχοληθείς αρκετά με τα προσωπικά σου ζητήματα, με την πρόθεση πάντα, να κάνεις την αυτοκριτική σου. Επίσης,προσπάθησε να βάλεις μια τάξη σε οικονομικά ζητήματα, πιθανόν σε έξοδα που έγιναν σε  επενδύσεις ή διάφορες αγορές. Καρκίνος β’ δεκαημέρου, ο Πλούτωνας σε ορθή φορά στον Αιγόκερω, απέναντι σου, θα σε δυναμώσει, νιώθεις ότι παίρνεις πίσω τη δύναμη σου, σε σχέση και με το παρελθόν και μια στενή προσωπική σχέση. Βέβαια, τώρα είναι και η κατάλληλη περίοδος για νέες ευκαιρίες, αναζήτησε συμμαχίες με πρόσωπα εξουσίας και συνέχισε να επιμένεις παρά τις αντιξοότητες. Αφροδίτη ανάδρομη στον Σκορπιό, ζητάς να γυρίσει πίσω; θέλεις τον μπελά σου;     Kαρκίνος γ’ δεκαημέρου, ο Ερμής τρέχει γρήγορα , στον Ζυγό και επηρεάζει το δικό σου δεκαήμερο, με αποτέλεσμα να προσπαθήσεις να εξομαλύνεις διαφορές με τους οικείους σου ανθρώπους, ή να προχωρήσεις σε μια συγκατοίκηση, που σκεφτόσουνα εδώ και καιρό να κάνεις. Σημαντικές αποφάσεις σε θέματα σπιτιού.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, εκμεταλλεύσου αυτές τις μέρες, κάνε μια βουτιά στα εσωτερικά σου ..πεδία, μίλα με τον εαυτό σου και έτσι θα καταλάβεις πως τη στάση σου την καθοδηγούν τα συναισθήματα σου και όχι η λογική. Συζητήσεις γύρω από μια σχέση ζωής, πιθανή συγκατοίκηση ή μετακόμιση, θα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου. Οικονομική στήριξη από κοντινά άτομα. Λέοντα β’ δεκαημέρου,  ο Πλούτωνας σε ορθή φορά στον Αιγόκερω, δίνει λύσεις σε εργασιακά ζητήματα που είχαν κωλύσει, όχι όμως αναίμακτα, θα έχεις μια οριστική ρήξη, στο υπάρχον εργασιακό περιβάλλον, και θα προσπαθήσεις να ασχοληθείς με ότι σε ενδιαφέρει ουσιαστικά, ξεχνώντας πικρίες και τυχόν αδικίες που έχεις υποστεί. Αφροδίτη ανάδρομη στον Σκορπιό, δεν θέλεις να χωρίσεις και ετοιμάζεις για άδικες…υποχωρήσεις;   Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  ο Ερμής στον Ζυγό, τρέχει γρήγορα και επηρεάζει το δικό σου δεκαήμερο, με αποτέλεσμα να πέσουν οι τόνοι, να γίνεις πιο διπλωμάτης με άτομα που συναναστρέφεσαι καθημερινά, αναθεωρείς τη σκληρή σου στάση και πιθανόν, να βρεθείς σε συζητήσεις γύρω από την επαγγελματική σου αποκατάσταση και να έχεις καλά νέα. Συναντήσεις με παλιούς γνώριμους.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, εκμεταλλεύσου αυτές τις μέρες, που γεννούν μια περίεργη εξωστρέφεια, έρχεσαι σε επαφή με παλιά γνώριμα άτομα, πιθανόν να ανθίσουν παλιές συνεργασίες και θα έχεις πολλές συναντήσεις -μετακινήσεις. Βέβαια, προσοχή, μη μπλέξεις τα ερωτικά με τη δουλειά σου, και βάλεις σε κίνδυνο τη σταθερή σου σχέση. Παρθένε β’ δεκαημέρου, ο Πλούτωνας σε ορθή φορά στον Αιγόκερω, βγάζει πλέον το ερωτικό σου προφίλ, στην επιφάνεια, θα γίνουν πολλές αποκαλύψεις γύρω από μια ερωτική σου σχέση και πιθανόν να νιώσεις χτυπήματα κάτω από τη μέση. Όμως, έχεις ευκαιρίες να τρέξεις γύρω από επιχειρηματικά σχέδια.   Αφροδίτη ανάδρομη στον Σκορπιό, ξύπνησαν οι εφηβικοί έρωτες, θέλεις να γυρίσεις πίσω και στα παλιά;   Παρθένε γ’ δεκαημέρου,  ο Ερμής τρέχει γρήγορα στον Ζυγό, επηρεάζει το δικό σου δεκαήμερο, έτσι ώστε να σουλουπώσεις οικονομικές ατασθαλίες, να συμμαζέψεις τα πράγματα και να οργανωθείς γύρω από μια νέα απασχόληση, έτσι ώστε να αποκτήσεις κάποιο έξτρα εισόδημα. Συναισθηματικά είσαι ανεβασμένος, καθώς είσαι στο επίκεντρο του ..ενδιαφέροντος σου..

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, εκμεταλλεύσου αυτές τις μέρες, για να οργανώσεις καλά τα οικονομικά σου, πιθανόν να έχεις και κάποιες ξαφνικά έξοδα και γενικά ο νους σου γυρνάει γύρω από το χρήμα. Αναζητάς τώρα τρόπους για να κερδίσεις την ευημερία σου και συνειδητοποιείς και λάθη του παρελθόντος.   Ζυγέ β’ δεκαημέρου, ο Πλούτωνας σε ορθή φορά στον Αιγόκερω, φέρνει την προσοχή σου στην οικογένεια, δυσχεραίνει κάπως το κλίμα, υπάρχει δηλαδή ένταση και αρκετές φορές θα νιώσεις πίεση, θυμό, ωστόσο μπορείς να βρεις τη δύναμη σου και να βάλεις όρους, διεκδικώντας το δίκιο σου. Αφροδίτη ανάδρομη στον Σκορπιό, αγαπάς τον έρωτα με αντάλλαγμα.  Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  ο Ερμής τώρα επηρεάζει δυναμικά το δικό σου δεκαήμερο, και από το ζώδιο σου, οπότε είναι στο χέρι σου να έρθεις σε επαφή με τους συνεργάτες σου, να δουλέψεις περισσότερο το επικοινωνιακό σου προφίλ και να φτιάξεις νέες συμμαχίες. Φλερτ, ρομαντικά ραντεβού, θα σε ανανεώσουν.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, εκμεταλλεύσου αυτές τις μέρες για να οργανώσεις τη σκέψη σου, καθώς κυριαρχεί μια αναρχία σε σχέσεις, συνεργασίες, ενδέχεται να περιμένεις κάτι να ξεκινήσει και ζεις αρκετές καθυστερήσεις, που όμως σε βοηθάνε να βρεις τι είναι αυτό που ταιριάζει καλύτερα με την ιδιοσυγκρασία σου. Είσαι σε φάση αμφισβητήσεων.  Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, Ο Πλούτωνας σε ορθή φορά στον Αιγόκερω, σε πεισμώνει, δυναμώνει τη σκέψη σου, βέβαια αυτό θα σε φέρει σε κόντρα με το περιβάλλον σου, και ετοιμάσου για κόντρες, επιθέσεις αλλά και θα πάρεις το αίμα σου πίσω. Συμφωνίες συζητούνται. Αφροδίτη ανάδρομη στο δεκαήμερο σου, ξέρεις τι θέλεις , τι ζητάς ; Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, ο Ερμής τρέχει στο Ζυγό και επηρεάζει το δικό σου δεκαήμερο, έτσι ώστε να κοιτάξεις τι γίνεται, πιθανόν πίσω από την πλάτη σου, αλλά και εσύ θα συμμετέχεις ενεργά σε ένα δυναμικό παρασκήνιο και είναι στο χέρι σου να ξεχωρίσεις πιθανά συναισθήματα ηττοπάθειας που ευθύνονται για καθυστερήσεις, αναβολές.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, εκμεταλλεύσου, αυτές τις μέρες, για να ξεκουραστείς ψυχικά, να τα βρεις με τον εαυτό σου, να μονολογήσεις, μια που πλησιάζεις σε ερωτικά μπλεξίματα και πρέπει να ξέρεις τι θέλεις και πως να προχωρήσεις. Μυστικές σχέσεις σε ταλαιπωρούν. Δεν ησυχάζεις. Συγχρόνως, είσαι έτοιμος για ένα επαγγελματικό ξεκίνημα.   Τοξότη β’ δεκαημέρου, ο Πλούτωνας σε ορθή φορά στον Αιγόκερω, σε βασανίζει, κυρίως ψυχολογικά, αλλά και οικονομικά, μια που αντιμετωπίζεις μια δύσκολη πραγματικότητα, χωρίς πολλούς φίλους, και θα περάσεις από την υπέρμετρη αισιοδοξία, στην υπερβολική απαισιοδοξία Αφροδίτη ανάδρομη στον Σκορπιό, υπάρχει θεός; ναι , γιατί τουλάχιστον ερωτικά, πετάς..  Τοξότη γ’ δεκαημέρου,  ο Ερμης τρέχει γρήγορα στον Ζυγο, και επηρεάζει το δεκαήμερο σου και ανοίγει ο φιλικός σου κύκλος, μπορείς να κάνεις μια δυναμική επιστροφή μέσα στο περιβάλλον σου και να αναδείξεις τις ιδέες σου, και τα όνειρα σου. Μη ξεχνάς ότι τώρα έχεις αρκετούς συμμάχους.

Αιγόκερος

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, εκμεταλλεύσου αυτές τις μέρες για να ξεπεράσεις οτι σε κρατά δεμένο σε μια δυσλειτουργική ιδέα, μια ευφάνταστη προσωπική κατάσταση και πέρασε από την δράση, σε μια προσωρινή αδράνεια, έτσι ώστε να κατασταλάξεις και να οργανώσεις καλύτερα τα σχέδια σου. Επαφές με φίλους σε προβληματίζουν.    Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, ο Πλούτωνας σε ορθή φορά, στον ζώδιο σου, είναι ταρακούνημα, ίσως και χτύπημα κάτω από τη μέση, καθώς θα γίνουν αρκετές αποκαλύψεις, θα έχεις έντονες συγκρούσεις με το περιβάλλον σου και θα αναζητάς διακαώς την ησυχία σου. Αφροδίτη ανάδρομη στον Σκορπιό, φιλία ή έρωτας ; αίνιγμα η ψυχή του ανθρώπου..Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, ο Ερμής τρέχει γρήγορα στον Ζυγό και επηρεάζει το δικό σου δεκαήμερο, έτσι ώστε να βάλεις μια τάξη στα επαγγελματικά σου, θα συζητήσεις για τα ξεκινήματα σου, ωστόσο παρά τους θετικούς οιωνούς, είσαι σοβαρά προβληματισμένος και ανήσυχος. Έλα σε επαφή με πρόσωπα εξουσίας.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, εκμεταλλεύσου αυτές τις μέρες, για να δεις πιο εξονυχιστικά οικογενειακά ζητήματα, πιθανόν είσαι σε σύγκρουση με αγαπημένα πρόσωπα και σκέφτεσαι τρόπους επανασύνδεσης ή ακόμα και να θέλεις να τελειώνεις με το παρελθόν; Μπερδεμένες καταστάσεις σε κάνουν να δείχνεις αδιάφορος.  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, ο Πλούτωνας σε ορθή φορά στον Αιγόκερω, ταρακουνά τον ψυχισμό σου, γίνονται αποκαλύψεις που δεν περίμενες να ζήσεις και θα παρεκτραπείς αρκετά, καθώς πιέζεσαι και δεν βρίσκεις ανταπόκριση στα προβλήματά σου. Αφροδίτη ανάδρομη στον Σκορπιό, αγαπάς το αφεντικό σου; υποκύπτεις σε «ανήθικα» παιχνίδια; Απιστία.  Υδροχόε γ’ δεκαημέρου,  ο Ερμής επηρεάζει το δεκαήμερο σου, θετικά, σε κάνει πιο αισιόδοξο, ερωτικό, ανατρεπτικό, είσαι έτοιμος να ταξιδέψεις, να ακούσεις τις επιθυμίες σου, γενικά θα συζητάς σενάρια απελευθέρωσης ή από έναν κακό γάμο, ανεπιθύμητη δουλειά ή απλά το κατεστημένο;

Ιχθύ

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, εκμεταλλεύσου αυτές τις μέρες, για να βρεις τον σκοπό σου, μέσα από ένα ασύμβατο ερωτικό ταίριασμα, ή μια περίεργη επιλογή που αφορά τα σχέδια σου, και κάνε την επανάσταση σου, χωρίς να φοβάσαι ότι θα κριθείς. Αντέχεις να ακολουθείς τις επιθυμίες σου;   Ιχθύ β’ δεκαημέρου, ο Πλούτωνας σε ορθή φορά, στον Αιγόκερω, φέρνει κόντρες μέσα στο περιβάλλον σου, καθώς αναγκάζεσαι να ορθοποδήσεις, να πεις ξεκάθαρα την άποψη σου και ίσως να κάνεις περισσότερους εχθρούς, παρά φίλους. Αφροδίτη ανάδρομη στον Σκορπιό, έρωτας από μακριά, από απόσταση; είναι κάτι που σε ταιριάζει; Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,   ο Ερμής τρέχει στον Ζυγό και επηρεάζει το δεκαήμερο σου, με αποτέλεσμα να τρέχεις και εσύ πίσω από οικονομικά θέματα, πρέπει να τακτοποιήσεις τα του οίκου σου και να φτιάξεις τον προυπολογισμό σου. Μην αφήνεις χρωστούμενα.

To Top