ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις (3 έως 9 Σεπτεμβρίου 2018)

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία, τηλ 6973 333377 ή με μνμ στο christinatantalidou@gmail.com

Νέα Σελήνη και Ερμής στην Παρθένο, έτσι όλα μπαίνουν στο μικροσκόπιο αυτήν την εβδομάδα, γίνονται βέβαια νέα ξεκινήματα, εν όψει Φθινοπώρου, συμφωνίες, συναλλαγές, βέβαια το αλισβερίσι  γίνεται μέσα σου, με τον εαυτό σου, τι θα κρατήσεις, τι θα αφήσεις; και επιτέλους να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Ευνοείσαι σε γραφειοκρατικές υποθέσεις, συμβόλαια, αναζήτηση εργασίας, σπουδές και γενικά σε απλά καθημερινά πράγματα. Προσγείωση ομαλή και αναγκαία!

Υστερόγραφο, Αφροδίτη στον Σκορπιό, ο έρωτας γίνεται εμμονή, πάθη, συναισθήματα κρύβονται πίσω από ένα παγερό βλέμμα και έντονο παρασκήνιο.

Υστερόγραφο, Κρόνος σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, επηρεάζει, πιέζει τα παρορμητικά α δεκαημέρου, Κριούς για να αναλάβουν ευθύνες στον επαγγελματικό χώρο, Καρκίνους, να αντέξουν τους κραδασμούς σε σχέσεις και συνεργασίες, Ζυγούς, έτσι ώστε να συνειδητοποιήσουν πιθανά σφάλματα ή αμέλεια που έδειξαν σε οικογενειακά θέματα και τέλος Αιγόκερους, βέβαια εδώ δεν είναι τόσο μεγάλο το βάρος, ωστόσο οτι γίνεται , σέρνει και μια συνέπεια.

Κριός

Κριός α’ δεκαημέρου, αναζητήστε περισσότερες ευκαιρίες για να αλλάξετε, να αναβαθμίσετε τον χώρο εργασίας σας και να βελτιώσετε τις σχέσεις με συναδέλφους που πιθανόν να σας είχαν ταλαιπωρήσει.Σταθερότητα.  Έμφαση και σε ερωτικές σχέσεις.     Κριός β’ δεκαημέρου,  η Νέα Σελήνη στην Παρθένο , στο τέλος της εβδομάδας θα σας αποζημιώσει για πιθανά ψυχολογικά τεστ που περάσατε και μπορείτε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα σε εργασιακά ζητήματα, όπου και θα φανεί περισσότερο η αξία σας. Δώστε προτεραιότητα σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Κριός γ’ δεκαημέρου,  ευοίωνες εξελίξεις, εφόσον ξέρετε πως πρέπει να τρέξετε, να αρπάξετε ευκαιρίες και να εμπιστευτείτε περισσότερο τις ικανότητες σας. Φλερτ και ρομαντικές γνωριμίες μέσα από το φιλικό σας κύκλο.

Ταύρος

Ταύρε α΄δεκαημέρου, καλύτερες οι συνθήκες, όπου πια έχετε ηρεμήσει, μπορείτε να επενδύσετε με ασφάλεια τώρα στα σχέδια σας , αλλά και σε άτομα που σας πλησιάζουν με καλή πρόθεση. Πιθανά κέρδη μέσα από συνεργασίες και επενδύσεις. Βελτίωση σε σταθερές σχέσεις.    Ταύρος β’ δεκαήμερου,  η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, θα σας δώσει την ευκαιρία για νέα ξεκινήματα σε ερωτικές ζητήματα, πιθανόν να μπείτε σε μια νέα γνωριμία, και η περίοδος σαφώς θα είναι πιο ανάλαφρη. Αποφύγετε τις επιπόλαιες κινήσεις σε οικονομικά ζητήματα.  Ταύρε γ’ δεκαημέρου,  ευοίωνες εξελίξεις,έχετε αρκετά ξεπεράσει τους σκοπέλους της προηγούμενης περιόδου, με αποτέλεσμα να βελτιωθεί η ψυχολογία σας και η φυσική σας κατάσταση. Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας μέσα από εναλλακτικές θεραπείες και ξεπεράστε το άγχος

Δίδυμοι

Δίδυμε α’ δεκαημέρου,  μπορείτε να ξεπεράσετε με μεγαλύτερη ευκολία δυσκολίες που είχατε αντιμετωπίσει σε οκονομικά ζητήματα ή πιθανόν να βρείτε μια διέξοδος σε μια ερωτική σχέση που σας έχει ταλαιπωρήσει. Μιλήστε ανοιχτά με τους δικούς σας ανθρώπους τακτοποιήστε συμβόλαια και εκκρεμότητες. Δίδυμε β’ δεκαημέρου,  η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, σας δίνει την ευκαιρία να ξεπεράσετε απογοητεύεσεις, πιθανές ήττες που βιώσατε μέσα στο σπίτι σας και να κάνετε μια νέα αρχή σε προσωπικά ζητήματα. Πιθανόν να σας γίνει μια πρόταση για συγκατοίκηση η επαγγελματική συνεργασία.   Δίδυμε γ’ δεκαημέρου,  ευοίωνες εξελίξεις, περνάτε με επιτυχία όλα τα τεστ αντοχής, ξεπερνάτε δηλαδή κούραση και άγχος και απολαμβάνετε την επιτυχία ενός προσωπικού σας εγχειρήματος. Πλέετε σε πελάγη ευτυχίας.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, διανύετε μια περίοδο με μεγαλύτερη ασφάλεια, σιγουριά, ξεπερνώντας οικονομικές κυρίως δυσκολίες, όχι βέβαια ότι η μπόρα έχει περάσει, ωστόσο ξέρετε πως να προφυλαχτείτε και υπάρχει διέξοδος. Βελτίωση σε ερωτικά ζητήματα.  Κέρδη.   Καρκίνος β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, σας δίνει την ευκαιρία για νέα ξεκινήματα, μέσα από σπουδές, σχολές επαγγελματικής κατάρτισης, δηλαδή ότι έχει να κάνει με την επιμόρφωση σας και αυτό θα αλλάξει σιγά σιγά την ζωή σας και θα γίνετε πιο δημιουργικοί.  Kαρκίνος γ’ δεκαημέρου,   ευοίωνες εξελίξεις,σε οικογενεικά ζητήματα, θέματα ακινήτων, πιθανόν και σε προτάσεις που αφορούν επαγγελματικές συνεργασίες, γενικά είστε σε φάση εξελίξεων, όπου και πρέπει να τρέξετε, να προλάβετε ευκαιρίες και μην αργοπορείτε. Φλερτ με γνωστό πρόσωπο.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, ιδανική περίοδος για να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας, να παραμερίσετε εμπόδια και γενικά να βγείτε από αδιέξοδα. Υπάρχει στήριξη από το οικογενειακό σας περιβάλλον και οικονομική ενίσχυση. Επιπλέον, μια νέα πηγή εσόδων θα σας εξασφαλίσει ένα σταθερό εισόδημα.   Λέοντα β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο αγγίζει θετικά το οικονομικό σας κομμάτι, καθώς έχετε επιλογές, να κάνετε νέα ξεκινήματα, νέες ελπιδοφόρες συνεργασίες και να βελτιωθεί η οικονομική σας εικόνα. Εμπιστευτείτε περισσότερο τον εαυτό σας και τολμήστε. Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  ευοίωνες εξελίξεις, μπορείτε να ταξιδέψετε αυτήν την περίοδο, να λάβετε μηνύματα, να ανταλλάξετε απόψεις, το διάστημα είναι ιδανικό για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και να νικήσετε τη ρουτίνα.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, σε φάση θετικών εξελίξεων, σε επαγγελματικά αλλά και προσωπικά ζητήματα, θα πάρετε αποφάσεις αυτήν την εβδομάδα, καθώς θα βλέπετε τις εξελίξεις να σας προλαβαίνουν. Ασχοληθείτε περισσότερο με δημόσιες σχέσεις και αναπτύξετε τον κύκλο σας.    Παρθένε β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στο δεκαήμερο σας, σας βοηθά να κάνετε νέες εκκινήσεις, βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι εύκολα μπορείτε να ξεπεράσετε κάποιες ερωτικές απογοητεύσεις, ωστόσο έχετε την ευκαιρία να τολμήσετε κάτι καινούργιο και στο τέλος θα αποζημιωθείτε.   Παρθένε γ’ δεκαημέρου, ευοίωνες εξελίξεις, εφόσον προσέχετε τον εαυτό σας, προσπαθείτε να εκμεταλλευτείτε τις προτάσεις που σας γίνονται για αύξηση εισοδήματος ή για ένα προσωπικό ραντεβού , και φυσικά έχετε ευκαιρίες και επιτυχίες. Προσοχή μόνο σε μυστικά.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, ευχάριστες εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα, πιθανόν να σας γίνουν νέες προτάσεις για να τολμήσετε ένα νέο εγχείρημα, να λάβετε μέρος σε μια νέα δραστηριότητα και γενικά θα είστε ανανεωμένοι. Κάποια προβλήματα επιλύονται και έτσι θα πολεμήσετε το άγχος σας.  Ζυγέ β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, βοηθά στην έναρξη μιας μυστικής συνεργασίας, η σχέσης, ακόμα δεν θέλετε να επισημοποιήσετε κάτι, και αυτό θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα, καθώς βελτιώνεται η προσωπική σας κατάσταση. Διώχνετε την απαισιοδοξία. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου, ευοίωνες εξελίξεις, ρομαντικές γνωριμίες, ερωτικά μηνύματα, φλερτ και περνάτε μια ερωτική περίοδο, όπου και μπορείτε να διασκεδάσετε με το ταίρι σας, να ταξιδέψετε και να απελευθερωθείτε από ταμπού. Εύνοια από δημόσιες σχέσεις και φίλους.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, θετικά τα νέα σε ερωτικά ζητήματα, μπορείτε να απελευθερωθείτε από την μοναξιά, να αξιοποιήσετε ποιοτικά τον χρόνο σας και να αποκτήσετε δικαίωμα στην αγάπη και στον έρωτα. Οικονομικά οφέλη και πιθανές σπατάλες. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, φέρνει νέες εκκινήσεις μέσα στον φιλικό σας κύκλο, θα βρεθείτε με άτομα που μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα, θα υποστηρίξετε εκ νέου μια κοινή συνεργασία και θα βρεθείτε με κόσμο, έτσι ώστε να πολεμήσετε και πιθανά ψυχολογικά αδιέξοδα που σας είχαν βρει..τελευταία. Έντονη, αλλά και αναγκαία Κοινωνικοποίηση. Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου,  ευοίωνες εξελίξεις, εάν θέλετε να ξαναδείτε μια μυστική σχέση, να δώσετε δεύτερες ευκαιρίες ή ακόμα και να μπορέσετε να έχετε χρόνο με τον εαυτό σας, έτσι ώστε να συνειδητοποιήσετε τι αναζητάτε και τι επιδιώκετε.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, θεραπεύεστε ψυχολογικά αυτήν την περίοδο, καθώς και πολλά σχέδια σας θα ολοκληρωθούν, και χωρίς να το περιμένετε, αλλά και έχετε άτομα που σας στηρίζουν, είτε ερωτικά, είτε  μέσα από μια φιλική σχέση. Εξελίξεις σε θέματα καριέρας.    Τοξότη β’ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, δίνει νέες εκκινήσεις μέσα στον επαγγελματικό σας στίβο, θα αναμετρηθείτε με ανταγωνιστές σας, και αφού περάσετε με άριστα δοκιμασίες αναγνώρισης, μπορείτε να στοχεύσετε ψηλά και να κατακτήσετε τους στόχους σας. Μην κάνετε πίσω. Τοξότη γ’ δεκαημέρου, ευοίωνες εξελίξεις,μέσα στον φιλικό σας κύκλο, δραστηριοποιείστε έντονα και θα δεχτείτε προτάσεις, όπου και θα μπορέσετε να ξεχωρίσετε, χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Έτσι , μπαίνετε σε κύκλο θετικών καταστάσεων και μένει να βάλετε τις σωστές προτεραιότητες, και να πετύχετε.

Αιγόκερος

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, διανύετε μια περίοδο έντονης κοινωνικοποίησης, θα δεχτείτε αξιόλογες προτάσεις από φίλους αλλά και πρωην συνεργάτες για να ξεπεράσετε προσωπικά εμπόδια και καθυστερήσεις, όπου φαίνετε πολλά πράγματα να προχωράνε προς το καλύτερο. Ασφαλίστε το μέλλον σας με σίγουρα βήματα.  Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο ευνοεί ξεκινήματα που αφορούν το φιλικό σας κύκλο, πιθανόν και φιλικη σχέση να εξελιχθεί σε ερωτική, γενικά περνάτε μια περίεργη φάση μεταμόρφωσης, όπου και πολλά πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο, βέβαια πρέπει και εσείς να αποδεχτείτε τη διαδικασία της εξέλιξης.   Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, ευοίωνες εξελίξεις, μέσα σε ένα πλέον ανταγωνιστικό επαγγελματικό περιβάλλον, θέλετε, όμως και μπορείτε να βγείτε από αδιέξοδα, καθώς δέχεστε και οικονομική στήριξη που σας λύνει τα χέρια. Κυνηγάτε τους στόχους σας.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, ευτυχές τέλος σε θέματα ανταγωνισμού, επαγγελματικής θέσης και πιθανόν να λάβετε ισχυρή προστασία και στήριξη από άτομα που συνεργάζεστε και η περίοδος ενδείκνυται για έντονη κοινωνικοποίηση. Πείτε ναι σε δελεαστικές προτάσεις. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, αφορά κυρίως οικονομικά ζητήματα, τη σχέση σας με Τράπεζες, εφορίες, δάνεια , αλλά και μια οικονομικές διαφορές που μπορεί να έχετε με πρώην συντρόφους ή συνεργάτες. Πρέπει και επιβάλλεται να εκμεταλλευτείτε τις συνθήκες και να βάλετε μια τάξη.  Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, ευοίωνες εξελίξεις, ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας , ψυχαγωγία και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις μέρες για να χαλαρώσετε και να γεμίσετε μπαταρίες. Θετικές εξελίξεις σε σταθερές σχέσεις και συνεργασίες.

Ιχθύς

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, μια ερωτική περίοδος ξεκινά , αφού απελευθερωθείτε από ταμπού και προκαταλήψεις και λόγω της καλής σας διάθεσης, μπορείτε και να αξιοποιήσετε καλύτερα και τις ευκαιρίες που έχετε σε θέματα επαγγελματικής σταδιοδρομίας. Πολλά εμπόδια έχουν παραμεριστεί.   Ιχθύ β’ δεκαημέρου,  η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, απέναντι σας , βοηθά την ψυχολογία σας να ξεπεράσετε τραύματα του παρελθόντος, να αγαπήσετε περισσότερο τα άτομα που βρίσκονται δίπλα σας, και πιθανόν να ξεκινήσετε μια νέα σχέση που θα σας συναρπάσει. Ευτυχές τέλος και επισημοποίηση σταθερών σχέσεων. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,  ευοίωνες εξελίξεις, εφόσον ξέρετε να επιλέγετε, διακρίνετε από μακριά την ευκαιρία και τώρα μπορείτε να ξεπεράσετε ότι σας έχει δυσαρεστήσει και μέσα από σημαντικές αποφάσεις να ταξιδέψετε με περισσότερη ελευθερία. Απελευθέρωση και προτάσεις για νέες δραστηριότητες.

To Top