ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις (20 εώς 26 Αυγούστου 2018)

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία, τηλ 6973 333377 ή με μνμ στο christinatantalidou@gmail.com

Δωράκια μοιράζει αυτή η εβδομάδα, καθώς στις 26 Αυγούστου 2018,  το Φεγγάρι γεμίζει στο ζώδιο του Ποσειδώνα, τους Ιχθύες , και ζεις, απολαμβάνεις μαγικές στιγμές με το ταίρι σου, όνειρα εκπληρώνονται, γίνονται πραγματικότητα και μεθάς όταν αγαπάς;  Ότι θα αρχίσει ή θα ολοκληρωθεί τώρα, είναι καλό σημάδι, σιγοντάρει Ουρανός, Κρόνος και καλωσορίζεις τα θαύματα ..

Υστερόγραφο 1. Αφροδίτη από τον Ζυγό σε τετράγωνο με Πλούτωνα στον Αιγόκερω.. όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες.

και παρασκήνιο , ερωτικά τρίγωνα., μαγεία, φίλτρα.. και τελικά φλερτάρεις ασύστολα με την αμαρτία, βουτάς σε βαθιά  απύθμενα νερά;

Υστερόγραφο 2.  ο Ερμής σε ορθή πορεία ,στον Λέοντα,  είναι η «καταστροφή » σου , παίρνεις φόρα  και δεν φοβάσαι Θεό.. νιώθεις άτρωτος, αήττητος..

Κριός

Κριός α’ δεκαημέρου,  έχετε την τιμητική σας, αυτές τις μέρες, θα είστε σαφώς σε καλύτερη διάθεση και έτοιμοι να δοκιμάσετε και κάτι καινούργιο , και αλλάζει προς το καλύτερο ο εργασιακός σας χώρος.  Η Πανσέληνος στους Ιχθύες, θυμίζει, ότι κατά βάθος, είστε ρομαντικά παιδιά και αγαπάτε με πάθος.. Ευτυχισμένες στιγμές με το ταίρι σας.  Κριός β’ δεκαημέρου,  είστε μόνιμα σε κόντρα,  διαπληκτίζεστε αρκετά συχνά με το άλλο σας μισό, καθώς θα θέλετε να επιβάλλετε και τους δικούς σας όρους, νομίζω όμως , ότι περνάτε μια εσωτερική κρίση και θα γίνουν πολλά αυτές τις μέρες  που θα δοκιμάσουν τις αντοχές σας. Ερωτικά κυκλοθυμικά επεισόδια. Κριός γ’ δεκαημέρου, επηρεάζεστε ακόμα από την ανάδρομη φορά του Άρη, στον Αιγόκερω,  δηλαδή θα είστε αναστατωμένοι, ωστόσο θέλετε να φτάσετε ψηλά, να εκπληρώσετε στόχους, αλλά προς το παρόν δεν κινείστε. Μένετε αδρανείς.

Ταύρος

Ταύρε α΄δεκαημέρου, η Πανσέληνος στους Ιχθύες, αγκαλιάζει τις επιθυμίες σας, φροντίζει τις ανάγκες σας, σαφώς είστε στα καλύτερα σας θέλετε να επανασυνδεθείτε με φίλους που έχετε καιρό να δείτε, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι ξεκινάτε κάτι καινούργιο που θα έχει γερές βάσεις. Ρομαντικές στιγμές, ατέλειωτες ώρες σε παραλίες. Ταύρος β’ δεκαήμερου, ανακατατάξεις μέσα στον εργασιακό σας χώρο θα σας αναστατώσουν, ωστόσο ξέρετε πως πρέπει να αντιμετωπίσετε τις αντιξοότητες και δεν θα το βάλετε κάτω. Πιθανόν αλλαγή , μετακίνηση σε διαφορετικό αντικείμενο εργασίας.  Ταύρε γ’ δεκαημέρου,  έχετε κατασταλάξει πλέον σε θέματα στόχων, ξέρετε πως θα κινηθείτε μέσα στο φθινόπωρο, αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν είστε αγχωμένοι, απλά ξέρετε πως θα κινηθείτε. Διακοπές, και ελάτε κοντά στους δικούς σας ανθρώπους. Μην απομακρύνεστε.

Δίδυμοι

Δίδυμε α’ δεκαημέρου,  η Πανσέληνος στους Ιχθύες, σας φέρνει σε απόσταση αναπνοής, από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, και θα δείτε ότι έχετε ξεπεράσει τις προσδοκίες σας,  καθώς  ένα επαγγελματικό σας όνειρο θα γίνει πραγματικότητα. Προσωπικές εξελίξεις αρκετές,  μιλάτε για αρραβώνα ή ακόμα και για γάμο. Δίδυμε β’ δεκαημέρου, επιπλέον έξοδα,  θα γίνουν αυτές τις μέρες, και γενικά αντιμετωπίζετε μια περίεργη καθημερινότητα, και με το να αντεπεξέλθετε σε υποχρεώσεις που ξαφνικά εμφανίστηκαν μπροστά σας και φυσικά από μέσα σας, θα δυσανασχετείτε, καθώς επιβαρύνεστε από επιλογές τρίτων. Ωστόσο, προσπαθήστε να προσαρμοστείτε. Δίδυμε γ’ δεκαημέρου,  προσωπικά ζητήματα επανέρχονται, το βλέπετε και εσείς, το ότι δεν διορθώνονται τα πράγματα, εάν δεν βάλετε το χεράκι σας και δεν πάρετε θέση, κυρίως γύρω από οικονομικούς χειρισμούς και είστε, ζείτε μια ενδιάμεση κατάσταση. Βρείτε όμως χρόνο να χαλαρώσετε, διασκεδάστε δηλαδή, καθώς το καλοκαίρι,  σιγά σιγά τελειώνει..

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου,  επηρεάζεστε άμεσα από τις φάσεις του Φεγγαριού, και τώρα το Φεγγάρι, η Πανσέληνος στους Ιχθύες, θα σας φερθεί γενναιόδωρα,  καθώς ζείτε αρκετές επιτυχίες, κυρίως σε θέματα στόχων, επιμόρφωσης, είστε πολύ καλύτερα και αγαπάτε όλο και περισσότερο αυτό που κάνετε. Νέοι στόχοι, άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας, ..σιγά σιγά βγαίνει το ουράνιο τόξο. Καρκίνος β’ δεκαημέρου,  ζορίζεστε, όταν πρέπει να συμβιβαστείτε σε αταίριαστες καταστάσεις, να χαλάσετε το πρόγραμμα σας και να πρέπει να ακολουθήσετε αποφάσεις τρίτων, και χωρίς να ορθώσετε ανάστημα; ίντριγκες, πισώπλατα μαχαιρώματα και έρωτας μετ εμποδίων.. συναρπαστική εβδομάδα. Kαρκίνος γ’ δεκαημέρου, διανύετε το τελευταίο διάστημα, τυπικά τουλάχιστον, των διακοπών σας, θα μπείτε σιγά σιγά σε αναζήτηση, θα αγχωθείτε για το τι μέλλει γενέσθαι, και είναι αναγκαίο να μην χάνετε χρόνο, διστάζοντας να πάρετε αποφάσεις.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, γεμίζει το πορτοφόλι σας αυτές τις μέρες, θα ανακουφιστείτε οικονομικά, αλλά και σεξουαλικά θα τονωθείτε καθώς η Πανσέληνος στους Ιχθύες, μιλάει για μια νέα σχέση ερωτική που θα σας συναρπάσει και φυσικά δεν το περιμένατε; Παρασύρεστε σε έρωτες με ημερομηνία λήξης;;  Λέοντα β’ δεκαημέρου, θα έρθετε σε κόντρα, με τους δικούς σας ανθρώπους, πιθανόν αντιλαμβάνεστε πως σας επηρεάζουν ή σας χειραγωγούν και θα θυμώσετε με τον εαυτό σας , γιατί επιτρέπεται να σας συμπεριφέρονται με λάθος τρόπο. Τρώγεστε με τα ρούχα σας.. Υπερβολές σε ερωτικά ζητήματα. Λέοντα γ’ δεκαημέρου, μανία ή εμμονή σας έχει πιάσει, έτσι ώστε να τακτοποιήσετε τα πάντα γύρω σας, να μπείτε σε πρόγραμμα και φυσικά να ξέρετε πως θα είναι ο χειμώνας σας και τι θα έχετε να αντιμετωπίσετε. Έτοιμοι για καυγά , και καλύτερα να μείνετε μακριά από άτομα που δεν συμπαθείτε ιδιαίτερα.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου,  ε ναι, εσείς είστε από τους πιο τυχερούς, καθώς η Πανσέληνος στους Ιχθύες πραγματοποιείται απέναντι σας, μια νέα σχέση, συνεργασία ξεκινάει και όλα θα εξελίσσονται όπως τα θέλετε και χωρίς ιδιαίτερα εμπόδια. Ζείτε ένα όνειρο, Πιθανές αλλαγές σχεδίων σας σ στα ύψη..  Παρθένε β’ δεκαημέρου, οικονομικά μπερδέματα έχετε αυτό το διάστημα, θα πρέπει να εμπιστευτείτε τις δυνάμεις σας, και κυρίως μην εμπιστεύεστε νέα άτομα που μπαίνουν, εισβάλλουν τώρα στη ζωή σας. Ερωτικά μπερδέματα συνεχίζονται και θα χάσετε τον μπούσουλα.    Παρθένε γ’ δεκαημέρου, κρύο, ζέστη σας πάει αυτή η εβδομάδα, θέλετε με κάποιο τρόπο να αγαπήσετε περισσότερο το ταίρι σας, να βγείτε από τα τετριμμένα και να ζήσετε χωρίς όρια και κανόνες.. Απελευθερωθείτε, και ξαφνιάστε λοιπόν τους γύρω σας..

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου,  η Πανσέληνος στους Ιχθύες, εντυπωσιάζει, καθώς ξαφνικά και χωρίς να το περιμένατε κάνετε νέα βήματα , κυρίως γύρω από την εργασία σας, πραγματικά θα νιώσετε μεγάλη ανακούφιση και θα φύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω σας. Τύχη σε εργασιακές ζητήματα, βελτίωση της καθημερινότητας σας.  Ζυγέ β’ δεκαημέρου, περνάτε φάση δοκιμασίας, αυτήν την περίοδο, δοκιμάζεστε με τα πρόσωπα που σας πλησιάζουν και γενικά θα είστε αρκετά καχύποπτοι ακόμα και με τους δικούς σας ανθρώπους. Νεύρα και ανυπομονησία, αλλά μην το παρακάνετε. Εκτιμήστε αυτά που έχετε. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  θέλετε να ξεπεράσετε ότι σας έχει πληγώσει, να αφήσετε πίσω το παρελθόν, και κυρίως να σταματήσετε τις κόντρες και τα πισώπλατα μαχαιρώματα. Επιθυμείτε να συμφιλιωθείτε με τους δικούς σας ανθρώπους; Ακούστε το ένστικτο σας.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στους Ιχθύες, μιλάει για έρωτα, σας φέρνει κοντά, σε αγαπημένο πρόσωπο ή ακόμα μεταμορφώνει σε πρίγκιπα το βάτραχο.. που μόλις γνωρίσατε. Μαγικές στιγμές και πιθανά κέρδη από τυχερά παιχνίδια. Έρωτας και πάθος. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, αγχώνεστε με το παραμικρό, βέβαια πάντα υπό την προστασία του Δία, δεν έχετε να φοβηθείτε για πολλά πράγματα, αλλά έχετε μέσα το μικρόβιο της αμφιβολίας, ανασφάλειας.  Εμπιστευτείτε περισσότερο την διαίσθηση σας, το ένστικτο σας. Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, είστε σε φάση αναμονής, πολλά περνάνε από το μυαλό σας, δηλαδή τι θέλετε να κάνετε, να πετύχετε, και φυσικά τίποτα δεν θα μείνει το ίδιο, καθώς έχει μπει το νερό στο αυλάκι. Μην δυσανασχετείτε. Περιμένετε εξελίξεις.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, ωραίο το Φεγγάρι του Αυγούστου, αρχικά βελτιώνει την ψυχολογία σας, ζείτε όμορφες στιγμές με τους δικούς σας ανθρώπους, πιθανόν να απολαμβάνετε την θάλασσα και είστε στα καλύτερα σας. Ρομαντισμός, εξωτερίκευση των συναισθημάτων σας και περνάτε όμορφα.. Υλοποίηση στόχων. Οικονομική εύνοια.  Τοξότη β’ δεκαημέρου, έχετε την ικανότητα να απομακρύνεστε από ιστορίες που δεν σας ταιριάζουν, αντιθέτως μπορεί να σας βλάψουν και έτσι , μην παρασύρεστε σε άνομες ιστορίες, γιατί θα βρείτε το μπελά σας. Αποφύγετε τα ερωτικά μπερδέματα. Τοξότη γ’ δεκαημέρου,  οικονομικά βάσανα μπορεί να έχετε, ή δεν μπορείτε να βάλετε κάποια χρήματα στην άκρη , έτσι ώστε να επενδύσετε σε κάτι που θέλετε να κάνετε, και θα νιώθετε εκνευρισμό με τους γύρω σας και κυρίως γιατί έχουν πολλές απαιτήσεις από εσάς. Νιώθετε εξαντλημένοι. Ερωτικές προτάσεις, ωστόσο, θα σας αποσυντονίσουν.

Αιγόκερος

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, θα βρεθείτε αγκαλιά πάλι με το ταίρι σας, πιθανή επανασύνδεση και θα αφήσετε τα συναισθήματα σας ανεξέλεγκτα, καθώς η Πανσέληνος στους Ιχθύες, σας κάνει πιο ρομαντικούς και απίστευτα βέβαια γοητευτικούς. Ενασχόληση με το διαδίκτυο και επιτυχία. Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, ίντριγκες, δολοπλοκίες, έρωτες κρυφοί και φυσικά πισώπλατα μαχαιρώματα, περιμένετε αυτές τις μέρες, εάν βέβαια έχετε μπλέξει σε αμαρτωλές ιστορίες και δεν μπορείτε να ξεφύγετε από τα συναισθήματά σας. Προσοχή σε άτσαλες κινήσεις και σε τυχαίους οικονομικούς χειρισμούς. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, υπερένταση, φόβος και άγχος για το μέλλον ή ελπίδα, εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και αναλαμβάνετε σιγά σιγά δράση, νικάτε δηλαδή την απραξία. Επιλέξτε τον καλύτερο εαυτό σας, αγνοείστε κατώτερα συναισθήματα.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στους Ιχθύες , επηρεάζει θεαματικά τα οικονομικά σας, θα προκύψουν νέες συνεργασίες, δουλειές που θα σας κάνουν να νιώσετε ασφάλεια για το μέλλον και δεν πρέπει να δυσανασχετείτε. Όλα κυλούν ομαλά. Προσωπικές εξελίξεις.  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, πιθανά ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, υπερβάλλετε αρκετά αυτό το διάστημα και μην προσπαθείτε να καλύψετε τα κενά σας με άστοχες κινήσεις και προσέξτε τα νώτα σας. Αδιαφορείτε για τους εχθρούς σας. Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, ένταση, άγχος, όμως και μια ξαφνική ανάταση για να βάλετε το κάθε κατεργάρη στη θέση του, ήρθε η στιγμή να κοιτάξετε περισσότερο τον εαυτό σας και να φύγετε από τη θέση του θύματος.  Ξαφνικά ξεκαθαρίσματα.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου,  πρωταγωνιστές αυτό το διάστημα, ερωτευμένοι με την εικόνα σας, με αυτά που έχετε καταφέρει, αρκετά δημιουργικοί και φυσικά σας ευνοεί η τύχη και η Πανσέληνος, η οποία αγγίζει το δεκαήμερο σας, φέρνει πληρότητα και προσωπική καταξίωση. Όνειρα πραγματοποιούνται, και ζείτε μαγικές στιγμές. Ιχθύ β’ δεκαημέρου, προσοχή σε φιλίες, προσοχή σε λόγια που λέτε και μην αποκαλύπτετε τα μυστικά σας. είστε παραπάνω αισιόδοξοι.. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, μια ματιά ρίχνετε στο παρελθόν, ξεκαθαρίζετε φιλίες, επενδύετε σιγά σιγά σε νέους φιλικούς κύκλους και είστε έτοιμοι για να κάνετε την υπέρβαση. Υπομονή.

To Top