ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις (13 έως 19 Αυγούστου 2018)

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία, τηλ 6973 333377 ή με μνμ στο christinatantalidou@gmail.com

Γενικά, χαρούμενη εβδομάδα, με τον ανάδρομο Ερμή, σε καλή όψη με την γλυκιά Αφροδίτη, φλερτ, χαμόγελα, υπονοούμενα και γιατί όχι, επιστροφές που κολακεύουν,  χαίρεσαι, όταν συμβαίνουν..και ξέρεις,  βέβαια, ότι η ζωή είναι  κυρίως, Παρόν και δεν χρειάζεται να το πολυσκέφτεσαι.

Υστερόγραφο 1. ο Ερμής σε ορθή πορεία ζωντανεύει τα κύτταρα σου, αναπτερώνεται το ηθικό σου, και ο Δίας σε τρίγωνο με Ποσειδώνα, ναι θα σου πραγματοποιήσει όνειρα, επιθυμίες και δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου..

Υστερόγραφο 2. Η επιστροφή του Άρη στον Αιγόκερω λέει να πάρεις φόρα, να μαζέψεις δυνάμεις και να βρεις τρόπους να παραμερίσεις δυσκολίες, να εστιάσεις στο στόχο σου δηλαδή, και μεθοδικά, αλλά δυνατά και επίμονα να αποτελειώσεις τον ..εχθρό και να εξαφανίσεις τα εμπόδια.

Κριός

Κριός α’ δεκαημέρου, σκαμπανεβάσματα έχετε αυτό το διάστημα, είτε γιατί πιέζεστε να κάνετε πράγματα που δεν σας αρέσουν, είτε γιατί βρίσκεστε, περπατάτε σε ξένα χωράφια και αυτό σας φέρνει μια αναταραχή. Σχετικά μπερδεμένες μέρες. Κριός β’ δεκαημέρου,  ο Ερμής σε στάση και σε ορθή πορεία, φέρνει ταρακουνήματα στο ερωτικό σας κομμάτι, πιθανόν να βιώνετε ήδη κάποιες ..επιστροφές και χαίρεστε που τελικά μπορέσατε να πάρετε το αίμα σας. .πίσω σας. Κριός γ’ δεκαημέρου, με την επιστροφή του Άρη στον Αιγόκερω, σας πιάνει μια αναταραχή, ανησυχείτε για τις εξελίξεις στα επαγγελματικά σας, ή σκέφτεστε πως θα γυρίσετε στη δουλειά και θα αντιμετωπίσετε πάλι τον εργοδότη σας. Πιθανές σκέψεις για αλλαγή σε θέματα καριέρας.

Ταύρος

Ταύρε α΄δεκαημέρου, πιέσεις σε καθημερινά πράγματα, όχι κάτι το σοβαρό, ωστόσο έχετε αντιληφθεί ότι έρχονται αλλαγές, και αρχίζετε να προετοιμάζετε το τοπίο. Δε θέλετε και πολύ να τα βάψετε μαύρα. Ψυχραιμία , μην υπερβάλλετε.   Ταύρος β’ δεκαήμερου,  ο Ερμής σε στάση και σε ορθή πορεία , στον Λέοντα, σας σπρώχνει σε ανακατατάξεις μέσα στην οικογένεια, πιθανόν έχετε και τις σκέψεις σας πάνω σε ένα ακίνητο, και φαίνεται όλη η ζωή να γυρίζει γύρω από την περιουσία σας – οικογένεια σας. Θετικές εξελίξεις βέβαια σε συναισθηματικό επίπεδο.  Ταύρε γ’ δεκαημέρου,  με την ανάδρομη επιστροφή του Άρη στον Αιγόκερω, θα σας πιάσει μια μανία καταδίωξης, ή θα νομίζετε ότι θέλουν να σας βλάψουν ή θα κυνηγάτε την ουρά σας, με αποτέλεσμα να μπαίνετε σε μπελάδες. Σκεφτείτε και μην βιάζεστε να δράσετε.

Δίδυμοι

Δίδυμε α’ δεκαημέρου, ερωτικές προκλήσεις βιώνετε, ίσως είστε και απογοητευμένοι από την εξέλιξη μιας προσωπικής σας κατάστασης και δεν είστε στα φόρτε σας. Ωστόσο,καλό είναι να μην  μένετε κολλημένοι σε τοξικές καταστάσεις και να αρχίσετε να βλέπετε το συμφέρον σας.  Κλείστε την πόρτα στην αρνητική ενέργεια.    Δίδυμε β’ δεκαημέρου, ο Ερμής σε στάση και σε ορθή πορεία, στον Λέοντα, σας βάζει σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος, κυρίως θα ξεκινήσετε μέσα από το άμεσο περιβάλλον σας και θα θέλετε να έχετε κοντά σας,  μόνο όσους εμπιστεύεστε και ξέρετε ότι σας στηρίζουν. Επίσης, θετικές εξελίξεις για θέματα σπουδών ή επιμόρφωσης.    Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, με την ανάδρομη επιστροφή  του Άρη στον Αιγόκερω, σας πιάνει ένα άγχος, μια αναταραχή, καθώς θα θυμηθείτε τυχόν ανοίγματα που έχουν γίνει, βέβαια και για καλό σκοπό, ωστόσο τα οικονομικά σας..ακόμα πονάνε και ήρθε η στιγμή να δείτε και την αλήθεια κατάματα. Τι μπορείτε να κάνετε;

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου,  άγχος, ένταση, πιθανόν να είστε σε μια κατάσταση ξεκαθαρίσματος σε προσωπικές σχέσεις, αντιδράτε σπασμωδικά σε ότι δεν σας αρέσει και έτσι δεν βλέπετε τα καλά που έρχονται και επιβάλλεται να ξεπεράσετε τους φόβους σας και πιθανά κατώτερα συναισθήματα. Αγαπήστε αυτό που είστε.   Καρκίνος β’ δεκαημέρου, Ο Ερμής σε στάση και σε ορθή πορεία στον Λέοντα, θα αυξήσει έσοδα, θα σας κάνει να δουλέψετε όμως, πέρα από τα συνηθισμένα και βέβαια αυτόματα θα πάρετε τα πάνω σας και θα ανέβει η αυτοπεποίθηση σας/. Επίσης ερωτικές επιτυχίες.   Kαρκίνος γ’ δεκαημέρου,  με την ανάδρομη επιστροφή του Άρη, στον Αιγόκερω, η ματιά σας, θέλοντας και μη, πέφτει πάνω στους άλλους, θα φτιάξετε, βέβαια, ιστορίες συνωμοσίας, όμως εδώ χρειάζεται ψυχραιμία και αποφύγετε να αρπάζεστε με το παραμικρό, δείτε δηλαδή, αυτό που μπορείτε να κάνετε και να διορθώσετε τα κακώς κείμενα σε τυχόν σχέσεις και συνεργασίες.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, έχετε καταφέρει να υπερνικήσετε τους δαίμονες σας, είστε σε μια καλύτερη φάση, τουλάχιστον ξέρετε πως να περνάτε καλά, παρά τις αντιξοότητες και έτσι τώρα δεν σας φοβάμαι, αλλά ούτε και εσείς φοβάστε τον εαυτό σας ή σκέφτεστε ότι δεν θα τα καταφέρετε. Θέλετε εξελίξεις; Ναι θα τις έχετε.. Λέοντα β’ δεκαημέρου, ο Ερμής σε στάση και σε ορθή πορεία στον ζώδιο σας, δίνει το προβάδισμα για να βάλετε τα όρια σας, στοχεύετε πάλι ψηλά και γενικά ευνοείστε σε θέματα επικοινωνίας, όπου μπορείτε να τα βρείτε με άτομα από το περιβάλλον σας. Συγχρόνως, είστε ερωτευμένοι με την εικόνα σας ή με το άλλο σας μισό. Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  με την ανάδρομη επιστροφή του Άρη, στον Αιγόκερω, αγαπάτε όλο και περισσότερο τον εαυτό σας, αναγκαστικά δηλαδή, αφού έχετε ξεπεράσει τα όρια σας και θα ζητήσετε, επειγόντως άδεια και θέλετε ξεκούραση. Εάν εργάζεστε, θα είστε ή θα νιώθετε εξαντλημένοι. Προσέξτε βέβαια τη διατροφή σας.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, οδηγείστε πίσω και στην πραγματικότητα-καθημερινότητα, έχετε και οικονομικά ζητήματα να λύσετε και ίσως η εβδομάδα αυτή δεν προσφέρει αρκετά πράγματα σε θέματα διασκέδασης. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι σας αδικεί το σύμπαν, απλά ασχοληθείτε με την πρακτική πλευρά της ζωής σας.   Παρθένε β’ δεκαημέρου, ο Ερμής σε στάση και σε ορθή πορεία στον Λέοντα, φέρνει ξανά στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά, παρασκήνιο, ίσως και έχετε παρασυρθεί σε ένα απαγορευμένο έρωτα, και φυσικά πρέπει να προσέχετε και θα γίνουν σίγουρα προσωπικά ξεκαθαρίσματα. Ωστόσο, είστε σε φάση δημιουργικών εξελίξεων, κυρίως σε θέματα εργασίας και απασχόλησης.  Παρθένε γ’ δεκαημέρου, με την ανάδρομη επιστροφή του Άρη, στον Αιγόκερω, θα μπείτε σε φάση διεκδίκησης ενός ατόμου  που σας έχει παιδέψει από το παρελθόν ή ακόμα θα σκέφτεστε πως να κατακτήσετε τα όνειρα σας , τις επιθυμίες σας. Θέλετε και απαιτείτε να είναι η τύχη με το μέρος σας

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, έχετε τα δίκια σας, να παραπονιέστε, καθώς πιέζεστε αρκετά από αγαπημένα σας άτομα, είτε για να πάρετε αποφάσεις, είτε για να καλύψετε υποχρεώσεις και τελικά σκέφτεστε πως ότι γίνεται αυτήν την περίοδο, είναι αποκλειστικά για τους άλλους και όχι για εσάς. Υπομονή.  Ζυγέ β’ δεκαημέρου, ο Ερμής σε στάση και σε ορθή πορεία στον Λέοντα,  φέρνει επιστροφές από το ένα φιλικό κύκλο, που είχε κλείσει, θα βρεθείτε με κόσμο που είχατε καιρό να δείτε και θα ανέβει η δημοτικότητα σας. Ευνοείστε σε δημόσιες σχέσεις και η σχέση σας με το χρήμα, αρχίζει να βελτιώνεται. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  με την ανάδρομη επιστροφή του Άρη στον Αιγόκερω, ναι τα νέα δεν είναι τόσο ευχάριστα, γιατί πρέπει να κατασιγάσετε τα νεύρα των γύρω σας, να ακούσετε παράλογες απαιτήσεις και γενικά να συνθηκολογήσετε, εφόσον θέλετε να μην έρθετε σε ρήξη με τους δικούς σας ανθρώπους. Μερικοί από εσάς, ταξιδεύουν.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, έχετε υπερβολικές φοβίες, αυτό το διάστημα, νομίζετε ότι δεν θα καταφέρετε να ξεπεράσετε δυσκολίες ή θα σας συμβεί κάτι δυσάρεστο, ωστόσο , όλα είναι στο μυαλό σας και μην οδηγείστε σε μαύρες σκέψεις, καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρετε. Ελέγξτε τις σκέψεις σας. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, ο Ερμής σε στάση και σε ορθή πορεία στον Λέοντα, ανοίγει κλειστές πόρτες, θα γίνουν, ζήσετε θαύματα μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, γενικά θα είστε ικανοποιημένοι από αυτά που σας συμβαίνουν. Σας κυνηγάει η τύχη..  Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου,  με την ανάδρομη επιστροφή του Άρη στον Αιγόκερω, έχετε τα νεύρα σας, πιθανόν να μην μπορεί να σας πλησιάσει…άνθρωπος, καθώς όλα σας φταίνε και δεν ξέρετε τον λόγο. Θέλετε πολλά να κάνετε και αισθάνεστε παγιδευμένοι.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, νιώθετε απομονωμένοι, αποξενωμένοι από τους δικούς σας ανθρώπους ή έχετε εστιάσει τόσο στα οικονομικά σας , δηλαδή στη δουλειά σας , και έτσι δεν έχετε χρόνο, αλλά ούτε και θέλετε να αφιερώσετε χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους.  Γενικά όμως, διανύετε μια δημιουργική φάση.  Τοξότη β’ δεκαημέρου, ο Ερμής σε στάση και σε ορθή πορεία στον Λέοντα, αναπτερώνει το ηθικό σας, βοηθάει την ψυχολογία σας, έχετε μια καλή διάθεση να προσπαθήσετε, να βγείτε από αδιέξοδα και γενικά ξεπερνάτε αρκετούς από τους φόβους σας. Ταξίδια μακρινά. Τοξότη γ’ δεκαημέρου, με την ανάδρομη επιστροφή του Άρη, στον Αιγόκερω, έχετε το νου σας , σε χρέη, οικονομικά ανοίγματα ή ακόμα σκέφτεστε ξανά πως να εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες, έτσι ώστε να βγάλετε περισσότερα χρήματα, και τελικά έχετε παραδοθεί στους νόμους της ύλης…. ψυχή τε και σώματι.

Αιγόκερος

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, ανακατατάξεις μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, έχετε πάρει μια κρυάδα, από τους συναδέλφους σας ή έχετε αισθανθεί τον σκληρό ανταγωνισμό, αλλά αυτό είναι κάτι που σας κάνει καλύτερους και δεν πρέπει να χαλάει την ψυχολογία σας. Είστε γεννημένοι για τα δύσκολα.  Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, ο Ερμής σε στάση και σε ορθή πορεία στον Λέοντα, θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση, σας είχε φάει η στασιμότητα, σχετικά με ένα επιχειρηματικό σας σχέδιο και θα μπορέσετε να μιλήσετε για τα σχέδια σας , αλλά να δεχτείτε και αρκετές προσφορές. Οικονομικά είστε καλύτερα. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, με την ανάδρομη επιστροφή του Άρη , στο δεκαήμερο σας, ναι, δεν μιλιέστε, έχετε πολλά νεύρα, καθώς πολλά πράγματα έχετε να κάνετε, να διεκπεραιώσετε και φυσικά, αυτό σας δημιουργεί υπερένταση και θέλετε να το βάλετε στα πόδια. Ψυχραιμία. όλα μπορείτε να τα προλάβετε.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, επικοινωνιακό αλαλούμ, θα ζήσετε αυτές τις μέρες, καθώς ξαφνικά θα πρέπει να βρεθείτε, εκτός συνόρων, ίσως ταξιδεύετε και πρέπει, επιβάλλετε να έχετε το νου σας και στην…πατρίδα σας, οπότε θα είστε μέσα στην ανασφάλεια. Ταξίδια , επαφές για σπουδές και γνωριμίες με άτομα διαφορετικής κουλτούρας.  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,  ο Ερμής σε στάση και σε ορθή πορεία στον Λέοντα, βοηθάει σε διαπροσωπικές σχέσεις, γίνεστε πιο αισιόδοξοι, γενικά έχετε εύνοια σε συναισθηματικά ζητήματα και νιώθετε ότι σας αγαπούν. Είστε στα καλύτερα σας.  Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, με την ανάδρομη επιστροφή του Άρη, στον Αιγόκερω,  χάνετε εύκολα την ψυχραιμία σας, έχετε και κάποιον/α , πιθανόν , να σας σκάβει το λάκκο…όμως όλα μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε, αρκεί να το θέλετε. Καλύτερα τώρα,αρπάξτε την ευκαιρία και ξεκαθαρίστε το τοπίο.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου,  περπατάτε προβληματισμένοι , ανήσυχοι, έχετε λάβει κάποια μηνύματα από του περιβάλλον σας , και έχετε μπει σε φάση ξεκαθαρίσματος, και ίσως χρειαστεί, να συγκρουστείτε και με κάποιο δικό σας άτομο. Ωστόσο, έχετε την εύνοια του Ουρανού και μπορείτε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες.  Ιχθύ β’ δεκαημέρου, ο Ερμής σε στάση και σε ορθή πορεία στον Λέοντα,  βοηθάει τα εργασιακά ζητήματα, βελτιώνονται οι συναδελφικές σας σχέσεις και στην περίπτωση που αντιμετωπίζατε προβλήματα, τώρα θα δείτε μεγάλη βελτίωση. Φυσικά, αρκετά από τα όνειρα σας έχουν πραγματοποιηθεί. Ιχθύ γ’ δεκαημέρου, με την ανάδρομη επιστροφή του Άρη, στον Αιγόκερω, θα βρεθείτε ξανά με φίλους, πιθανόν όμως να υπάρξουν κόντρες, εντάσεις για παλιές παρεξηγήσεις και μην τραβάτε το σχοινί. Κρατήστε μια ουδέτερη στάση. Ερωτικά μπλεξίματα.

To Top