ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις (25 Ιουνίου έως 01 Ιουλίου 2018)

Γράφει η Χριστίνα Τανταλίδου / αστρολόγος

Επικοινωνήστε μαζί μου για την προσωπική σας συνεδρία, τηλ 6973 333377 ή με μνμ στο christinatantalidou@gmail.com

Εβδομάδα, Ανάδρομη..ξεκινά, ο πλανήτης Άρης από τον Υδροχόο, κινείται φαινομενικά ανάδρομα, από τις 26 Ιουνίου έως τις 27 Αυγούστου 2018, οπότε προετοιμάσου καλά στη Θεωρία, γιατί τώρα μαζεύεις, συγκεντρώνεις στοιχεία…δεν μπορείς να περάσεις στην πράξη, πολλά θα σκέφτεσαι, αναρωτιέσαι τι έχεις κάνει ή τι δεν έχεις κάνει, μια μπερδεμένη κατάσταση ετοιμάσου και σίγουρα θα τη ζήσεις..

Ερμής στον Λέοντα, πρόσεξε την επικοινωνία σου, πως εκφράζεσαι…Πανσέληνος στον Αιγόκερω, στις 28 Ιουνίου 2018, εδώ, αρχίζουν τα δύσκολα, στενεύουν τα περιθώρια, ένα μεγάλο όχι στην αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι..

Κριός

Κριέ α΄ δεκαημέρου, μια έντονη εβδομάδα θα ζήσετε, μια που η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα σας αναγκάσει να τερματίσετε οτιδήποτε σας φθείρει σε επαγγελματικά ζητήματα, οπότε ψυχολογικά θα είστε αρκετά πιεσμένοι. Η φαινομενική ανάδρομη πορεία του Άρη στον Υδροχόο, σας βάζει σε μια περίοδο επαναξιολόγησης προσωπικών, φιλικών σχέσεων. Πιθανή αίσθηση ματαίωσης σχεδίων. Κριός β΄ δεκαημέρου, σε καλύτερη ψυχολογία σας βρίσκει αυτή η εβδομάδα, προσέξτε μόνο να μην υπερβάλλετε σε ζητήματα καρδιάς , αλλά και χρημάτων. Αγορές, έντονη καταναλωτική μανία.  Κριός γ’ δεκαημέρου,  βρείτε χρόνο να ξεκουράζεστε, καθώς προς το τέλος της εβδομάδας, θα αυξηθούν οι υποχρεώσεις σας και θα πρέπει να καταπιέσετε τα συναισθήματά σας και να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις του περιβάλλοντος σας.

Ταύρος

Ταύρε α΄δεκαημέρου, περίεργες εκπλήξεις σας επιφυλάσσει η εβδομάδα, μια που ο Ερμής και Αφροδίτη στον Λέοντα ευνοούν ζητήματα που αφορούν την κοινωνική σας άνοδο, ωστόσο δεν θα έχετε την αίσθηση της μονιμότητας, εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Άρη, από τον Υδροχόο, και θα είστε αρκετά παγωμένοι. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, τερματίζει μια ταλαιπωρία σας, πιθανόν ένα ζήτημα νομικής φύσεως, θα ολοκληρωθεί ή και δεν αποκλείεται να σταματήσει οικονομική διαμάχη προς όφελος σας.   Ταύρε β’ δεκαήμερου,   είστε έτοιμοι να κάνετε μια νέα αρχή, σε συναισθηματικό επίπεδο, ουσιαστικά είστε έτοιμοι να αποδεχτείτε μια νέα μορφή δέσμευσης και πιο χαλαροί να απολαύσετε τις μέρες του καλοκαιριού. Ταύρε γ’ δεκαημέρου, μια νέα νοοτροπία έχει γεννηθεί μέσα σας, και αναζητάτε μια αφορμή για να αποδείξετε στο περιβάλλον σας, ότι δεν μένετε κολλημένοι σε καταστάσεις ή άτομα του παρελθόντος. Είστε ενεργό ηφαίστειο.

Δίδυμοι

Δίδυμε α’ δεκαημέρου, με μια Πανσέληνο στον Αιγόκερω και στον τομέα των οικονομικών σας, σίγουρα δεν θα είστε και στα καλύτερα σας και πρέπει να αναλάβετε δράση και να δείτε δάνεια, οφειλές καθώς και τον τρόπο που διαχειρίζεστε τη περιουσία σας. Η ανάδρομη πορεία του Άρη από τον Υδροχόο, μπερδεύει τα πράγματα, δημιουργεί καθυστερήσεις και χρειάζεται προσοχή εάν ταξιδεύετε ή σπουδάζετε στο εξωτερικό.  Δίδυμε β’ δεκαημέρου, εκμεταλλευτείτε τις μέρες για να ασχοληθείτε με την φυσική σας κατάσταση, θα κάνετε κάποιες έξτρα αγορές, και ίσως βγείτε από τον προϋπολογισμό σας. Έξοδα, καταναλωτική μανία.  Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, νιώθετε, είστε αρκετά ικανοποιημένοι αυτήν την εβδομάδα, έχετε κερδίσει αρκετούς αγώνες και βάζετε μια τελεία,αλλά και παύλα σε άτομα που επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία σας.

Kαρκίνος

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, πρωταγωνιστείτε αυτήν την εβδομάδα, σας επηρεάζει η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, γίνεται απέναντι σας, περιμένετε να βάλετε όρια σε άτομα που σας έχουν κουράσει,  να πείτε όχι σε λάθος συμπεριφορές και γενικά θα είστε αρκετά αποφασισμένοι και απόλυτοι σε αυτά που θέλετε. Έξοδα προκύπτουν και καλό θα ήταν, με την ανάδρομη πορεία του Άρη στον Υδροχόο, να ξεκινήσετε να ψάχνετε δάνεια, οφειλές, χρήματα τρίτων , να τακτοποιήσετε φορολογικές εκκρεμότητες. Οικονομικά τρεχάματα.  Καρκίνος β’ δεκαημέρου, ερωτικές εκπλήξεις έχει η εβδομάδα, θα θέλετε, αναζητάτε το παιχνίδι, οπότε περιμένετε να κάνετε νέες γνωριμίες και να φλερτάρετε. Ξαφνική τύχη.  Kαρκίνος γ’ δεκαημέρου, έχετε αρκετά εστιάσει στις προσωπικές σας ανάγκες, ίσως ξεκινήσετε τώρα να προσέχετε περισσότερο τη διατροφή σας, το σώμα σας και αυτό για να προστατέψετε τον εαυτό σας και να διατηρήσετε την ισορροπία σας. Έντονη κυκλοθυμία.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, επιστροφές, έντονη νοσταλγία για τα παλιά, αλλά και μια διάθεση να πειράξετε, όσους σας έχουν πειράξει, φέρνει η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Υδροχόο, έτσι τώρα πρέπει να ελέγχετε δυο με τρεις φορές τις σκέψεις σας και να προσέχετε τα λόγια σας ή τις επιλογές σας. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, αφορά την καθημερινότητα σας, κυρίως εργασιακά ζητήματα, προσοχή σε σχέσεις με συναδέλφους και μη φοβάστε να αναλάβετε ευθύνες. Προσοχή στο κατοικίδιο σας. Λέοντα β’ δεκαημέρου, πάρτι κάνετε, εσείς , καθώς ξαφνικά είστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, σαφώς πιο ανανεωμένοι και θα εισπράξετε αρκετά κομπλιμέντα αλλά και δώρα. Υπερβολές, ωστόσο είστε σε κλίμα διακοπών.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου,  ερωτικά σκαμπανεβάσματα, θα προκαλέσετε αρκετά την «τύχη» σας, αυτήν την εβδομάδα, ωστόσο θα σας απασχολήσει και το ζήτημα εργασία και πιθανόν να βρείτε μια νέα απασχόληση.

Παρθένος

Παρθένε α’ δεκαημέρου, καλές οι μέρες για να βάλετε τα θεμέλια μιας νέας συνεργασίας και να δουλέψετε το θέμα ανασφάλεια και αρχίζει ένας νέος κύκλος, με τη ανάδρομη πορεία του Άρη στον Υδροχόο, έτσι ώστε να προετοιμαστείτε για το μέλλον. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, δεν σας επηρεάζει αρνητικά, ωστόσο στα ερωτικά ζητήματα, πρέπει να είστε προσεκτικοί , εάν είστε σε μυστική σχέση.   Παρθένε β’ δεκαημέρου,  ξεπεράστε το άγχος της απόρριψης και τολμήστε να κάνετε πράγματα που θα σας δικαιώσουν , σε βάθος χρόνου. Ταξίδια και αρκετές μετακινήσεις σας ανανεώνουν.   Παρθένε γ’ δεκαημέρου, καλές οι μέρες για να έρθετε κοντά στην οικογένεια σας, να δεχτείτε φίλους, ίσως οργανώσετε μια κοινωνική εκδήλωση και γενικά θα είστε αρκετά δραστήριοι και αισιόδοξοι.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, σας πιέζει μέσα στο σπίτι σας, πιθανόν να χρειαστεί να πάρετε σοβαρές αποφάσεις γύρω από οικογενειακά ζητήματα ή να σας απασχολήσει ένα κοντινό σας, άτομο και θα νιώθετε μια πίεση-απογοήτευση. Η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Υδροχόο, θα σας βάλει σε μια διαδικασία ξεκαθαρίσματος, σε ερωτικά ζητήματα και θα επαναξιολογήσετε τις επιλογές σας. Πιθανά εμπόδια και επιστροφές πρώην συντρόφων.   Ζυγέ β’ δεκαημέρου,  αρκετά έξοδα θα προκύψουν αυτήν την εβδομάδα, ή θα κάνετε επιπλέον αγορές, ίσως ετοιμάζεστε για τις διακοπές σας και θα βγείτε από τον προϋπολογισμό σας. Ευνοϊκές ερωτικές εξελίξεις. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  ξεπεράστε μια αρνητική σκέψη, προσπαθήστε να αξιοποιήστε καλύτερα τον χρόνο σας και ξεπεράστε τον “κακό” σας εαυτό, πιθανά οικονομικά εμπόδια.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, με τον παραδοσιακό σας πλανήτη Άρη, ανάδρομο , θα νιώσετε ψυχολογική πίεση, ανατρέχετε και χωρίς να το θέλετε σε λάθη του παρελθόντος , που καθόρισαν την τωρινή σας , προσωπική και επαγγελματική κατάσταση και θα αισθάνεστε μια μόνιμη ψυχολογική κόπωση. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω , σας σπρώχνει να τερματίστε μια λάθος συνεργασία, πιθανόν να αλλάξετε και το μεταφορικό σας μέσο  Σκορπιέ β’ δεκαημέρου,  με καλή ψυχολογία, βλέπετε το μέλλον σας, πολλοί από εσάς , έχετε εκπληρώσει αρκετά σχέδια σας και περνάτε σε φάση χαλάρωσης – διακοπών.   Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, διεκδικείτε μια καλύτερη πραγματικότητα, θέλετε να ολοκληρώσετε κάποια σχέδια σας και πιθανόν να είστε σε μια φάση αναμονής, περιμένετε δηλαδή την κατάλληλη στιγμή για να κάνετε κάποια πράγματα που θα σας εκφράζουν απόλυτα.

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, η φαινομενική ανάδρομη πορεία του Άρη στον Υδροχόο, θα σας προβληματίσει , καθώς θα σας φέρει σε κόντρα με αγαπημένα άτομα, έχετε συσσωρεύσει πιθανόν, αρνητικά συναισθήματα και θα είστε πιο ευέξαπτοι με το περιβάλλον σας. Προσοχή σε μεταφορικά μέσα, σε ταξίδια και μετακινήσεις. Πιθανές καθυστερήσεις, εμπόδια. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, ίσως σας στερήσει μια πηγή εσόδων ή ακόμα να λήξει μια εργασιακή σχέση που σας έχει ταλαιπωρήσει.  Τοξότη β’ δεκαημέρου, ευνοϊκές μέρες για να χαλαρώσετε, να βρείτε τους ρυθμούς σας και να ασχοληθείτε με μια εναλλακτική θεραπεία που θα σας τονώσει ψυχολογικά. Αποφύγετε μυστικές σχέσεις.   Τοξότη γ’ δεκαημέρου, φανερά προσκολλημένοι και προβληματισμένοι σε οικονομικά ζητήματα, καθώς είναι μια κατάσταση που σας αγγίζει εδώ και καιρό, προσπαθήστε να οργανώσετε, να βάλετε σε τάξη τη σκέψη σας και να μην πανικοβάλλεστε. Οικογενειακές εντάσεις.

Αιγόκερος

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στο ζώδιο σας επιφυλάσσει ένα τέλος,  είτε σε μια συνήθεια σας, είτε στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις σχέσεις σας και θα μπείτε σε φάση επανεκτίμησης των δραστηριοτήτων σας και των επιλογών σας. Τίποτα δεν αλλάζει με εύκολο τρόπο. Η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Υδροχόο, φέρνει έξοδα, σας υπενθυμίζει πιθανές οικονομικές ατασθαλίες και χρειάζεται να καλύψετε έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει.   Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, ωραίες μέρες για να διασκεδάσετε ,να περάσετε όμορφα με τους φίλους σας και να βγείτε από την καθημερινότητα  σας. Υπερβολές σε διατροφικές συνήθειες.   Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, πιθανή εσωστρέφεια να σας πιάσει μέσα στο σαββατοκύριακο, θέλετε να σκεφτείτε ξανά τη συμπεριφορά συγκεκριμένων ατόμων που βρίσκονται στη ζωή σας, χωρίς να επηρεάζεστε από τη γνώμη τρίτων.

Υδροχόος

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, η ανάδρομη πορεία του Άρη στο δεκαήμερο σας , προκαλεί αρκετά τον ψυχισμό σας, θα περάσετε μια περίοδο συνεχής διαμάχης με τον «εαυτό» σας ή τους άλλους και πραγματική η ζωή σας ..θα μυρίζει μπαρούτι. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, θα σας ταράξει ψυχολογικά, καθώς μια προσωπική σας σχέση ενδέχεται να μπει σε κρίση και να νιώσετε μετέωροι. Υδροχόε β΄ δεκαημέρου,  ξεπεράστε πιθανές αρνητικές σκέψεις και αγαπήστε περισσότερο τον εαυτό σας, κάνοντας πράγματα που σας αρέσουν. Κοινωνική άνοδος, εύνοια από φίλους και κοσμικές συγκεντρώσεις. Επαγγελματική άνοδος.  Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, μια μπερδεμένη κατάσταση περνάτε, δεν γνωρίζετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε και καλό είναι να επικεντρωθείτε στους δικούς σας ανθρώπους, μεταθέτοντας για αργότερα, σοβαρές αποφάσεις. Ευχάριστες οικογενειακές στιγμές.

Ιχθύες

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, θα σας απελευθερώσει από ένα περιβάλλον , μάλλον τοξικό για την ψυχολογία σας και θα αρχίσετε να ασχολείστε με τα ενδιαφέροντα σας, χωρίς να καταπιέζεστε. Η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Υδροχόο, θα σας βάλει σε διαδικασία επαναξιολόγησης σχέσεων αλλά και τρόπου ζωής. Προσοχή σε θέματα υγείας.   Ιχθύ β’ δεκαημέρου, ευχάριστο διάστημα για να περάσετε όμορφα με φίλους ,με την οικογένεια σας και χαλαρώστε , κάνοντας μικρές εξορμήσεις με την παρέα σας.   Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,   επαγγελματικά ζητήματα σκάνε , για να πάρετε αποφάσεις, βέβαια είστε ακόμα σε φάση πιθανής ανασφάλειας , ωστόσο μπορείτε να ..ψαρεύετε, για να εκτιμήσετε σωστά τις προτάσεις που έχετε.

To Top