ΟΜΟΡΦΙΑ

Δείξτε την αγάπη σας με χειροποίητα κοσμήματα ‘Amabile Creations’

Το χειροποίητο κόσμημα έχει πάντα την γοητεία του μιας και είναι κάτι μοναδικό και δύσκολο να συναντήσεις το ίδιο σε κάποιον άλλον!

Έτσι στο κατάστημα χειροποίητων κοσμημάτων, Amabile Creations στην οδό Π. Τσαλδάρη 10, στις Σέρρες μπορείς να βρεις τα πιο πρωτότυπα, τα πιο μοναδικά, τα πιο αισθητικά προσεγμένα χειροποίητα κοσμήματα όπου θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

Ιδιοκτήτρια και δημιουργός όλων αυτών των υπέροχων χειροποίητων προϊόντων η Έμμυ Ρουγκανάκου, όπου η αγάπη της για αυτό που κάνει την οδήγησε να δημιουργήσει την δική της επιχείρηση και από κοσμήματα μόνο πλέον κατασκευάζει ό,τι της ζητήσεις. Καπέλα, πέδιλα, μπουρνοζοπετσέτες, κολιέ, κοκκαλάκια, σκουλαρίκια…και οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς!

Κι επειδή εμείς στο Myselvi κρατάμε τις υποσχέσεις μας επισκεφθήκαμε το κατάστημα ‘Amabile Creations’ και στα Χανιά, Χρυσάνθου Επισκόπου 4, όπου μας μάγεψε εξίσου!! Εσείς απλά κοιτάτε τις φωτογραφίες και επιλέγετε αυτό που σας ταιριάζει!! Εσάς ή και τα αγαπημένα σας πρόσωπα! Δείξτε την αγάπη σας με χειροποίητα κοσμήματα ‘Amabile Creations’.

 

 

Π. ΤΣΑΛΔΑΡΗ 10, ΣΕΡΡΕΣ &
ΧΡΥΣ. ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ 4, ΧΑΝΙΑ
FACEBOOK ADDRESS: AMABILE CREATIOS

 

 

To Top