ΓΥΝΑΙΚΑ & ΕΡΓΑΣΙΑ

Βραδιά ενημέρωσης φοιτητών στις Σέρρες από τo Πανεπιστήμιο Frederick

To Πανεπιστήμιο Frederick, ένα ενεργητικό ανθρωποκεντρικό πανεπιστήμιο που λειτουργεί στην Κυπριακή Δημοκρατία, μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προσφέροντας  ένα ευρύ φάσμα ακαδημαϊκών προγραμμάτων σπουδών, διοργανώνει βραδιά ενημέρωσης φοιτητών στις Σέρρες τη Τρίτη 28 Αυγούστου και ώρα 19:00 στο Ξενοδοχείο Philippos Xenia, Αγίας Σοφίας 1.

Το ακαδημαϊκό πρόγραμμα σπουδών αφορά τους τομείς της Επιστήμης, της Μηχανικής, των Επιχειρήσεων, των Τεχνών, της Αρχιτεκτονικής, της Υγείας, των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, των Ανθρωπιστικών Επιστημών και της Εκπαίδευσης με ιδιαίτερη έμφαση στην ακαδημαϊκή έρευνα και το  Πανεπιστήμιο Frederick είναι ένα από τους κορυφαίους ερευνητικούς οργανισμούς στη χώρα, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνει σεβασμό και αναγνώριση τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Με  αφοσίωσή  στην ακαδημαϊκή αριστεία, την παροχή καινοτόμων και υψηλής ποιότητας προγραμμάτων σπουδών και ενεργητικής έρευνας, το Πανεπιστήμιο Frederick είναι ένας ιδανικός προορισμός για τους νέους που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την ελεύθερη σκέψη που απαιτούνται για την αντιμετώπιση των προκλήσεων του σύγχρονου κόσμου.

Βασικό γνώρισμα του Πανεπιστημίου είναι η ανθρωποκεντρική προσέγγιση, η οποία διέπει όλα τα επίπεδα λειτουργίας του. Στο Πανεπιστήμιο Frederick ο φοιτητής είναι το κέντρο όλων των λειτουργιών μας!

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση σχετικά με:

  • Τα προγράμματα σπουδών σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο
  • Τα προγράμματα εξ αποστάσεως φοίτησης
  • Τις δυνατότητες υποτροφιών
  • Τη φοιτητική ζωή στην Κύπρο

To Top