ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Ρυζόγαλο με Αμυγδαλόγαλα δια χειρός Νίκης Μερκούρη

niki

Γράφει η Νίκη Μερκούρη / σεφ / nikhmerkoyrh@hotmail.com / facebook address

Πανεύκολο και πολύ γρήγορο επιδόρπιο, άκρως υγιεινό γλυκό για όλη την οικογένεια.

ΥΛΙΚΑ

  • 1 λίτρο γάλα αμυγδάλου
  • 200 γραμ ζάχαρη
  • 100 γραμ ρύζι γλασέ
  • 7 κουταλιές κούσταρ πάουντερ
  • 1 λεμόνι τις φλούδες
  • κανέλα Κευλανης σκόνη

Εκτέλεση

Βράζω το ρύζι με το γάλα αμυγδάλου και τις λεμονόφλουδες. Μέχρι να μαλακώσει το ρύζι σε σιγανή φωτιά.

Έχω κρατήσει λίγο γάλα για να διαλύσω την κρέμα και τη ρίχνω μέσα στο ρυζόγαλο.

Ανακατεύω μέχρι να δέσει. Σερβίρω με μπόλικη κανέλα και τις φλούδες λεμονιού !!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top